Koivujen lehdet on ruvennu tippumaan ja ensimmäinen haravointikin on jo suoritettu. Se on kivaa puhaa poikien mielestä ja varsinkin silloin kun kasa on valmis ja sinne saa sitten kiikuttaa kepin tai kiven ja heti kun emännän silmä välttää ni saa pistää koko kasan sileäksi.......

Tänään Halli taas loisti agitreeneissä ja (itseasiassa jo viime viikolla) treenari sanoi, että Hallinkin kanssa voisi jo hyvin mennä mölleilee.:) Pitääpä kattoo tuota möllikalenteria ja ilmoittautua noitten valkosten kanssa jonneki.

Everillä treenit ei nyt jotenki tunnu etenevän. Tuntuu, että se kelmittää mua ja ei tee vaikka oikeesti osaa.. Pitää tuumailla mitä teen sen kanssa. Varsinki kepit on se ongelma. Ja toinen iso ongelma on irtoaminen. Ei kai siinä muu auta ku treeni.:) Nyt pitää vaan vielä pikaisesti saada viritettyä jotku kepit tänne omalle pihalle ni saa vedettyä tehotreeniä ton kanssa.

Everi on ollu myös vähän pipi. Annoin matolääkkeen kaikille (oli vissiin 1,5 vuotta taukoa) ku noi oli koirahoitolassa yhteensä viikon. Siellä oli tosiaan kaikki menny ok mutta ekoina päivinä kaikille oli ollu maha vedellä. Vissiin stressimaha koska ei pitäs johtua safkasta ku tuolla syöttävät myös barffia. No tosiaan annoin matolääkkeen ja aikasemmilla kerroilla ripulointi/oksentaminen on alkanu jo seuraavana päivänä. Aculla ja Hallilla ei ollu mitään ja Everiki oli sillon vielä ihan jees. Nyt kuitenki 2 vk madotuksesta on Erkillä menny maha ihan sekasi. Oli paskonu myös sisälle ja voi juma mikä haju..Santtu joutu vielä siivoo ku mulla oli karmee hoppu tennikseen...Ei kiva. En kyl tiiä voiko toi ripuli johtua madotuksesta vai mistä..Ripulointia on nyt kestäny 4 pv. Yks normipv oli välissä ja nyt alko uudestaan. Santtu kävi sitten tänään ostamassa riisiä ja kanaa joten sen kanssa mennään nyt kaikkien kanssa viel huominenki. Toivottavasti Everin olo helpottas.

Syksyn omppusadosta: Santtu on käyny poimimassa parit omenat ja jättäny jämät Aculle. Aculle maistuu ne hyvin mutta Everillä ja Hallille ei ees olla viititty antaa ku tietää et ne ei söis. Tänään siskoni kävi meillä ja käytiin koirien kanssa poimimassa kassillinen omppuja Tainalle. Everi tajus, et HEI nää jutut mitä Acu syö ni tuleekin täältä!! Sit toi roudas joku kymmenen omenaa pitkin pihaa,  piti vaan suussa vähä ku tennispalloo.:):):) Otti pari purasuu ja ilme oli sen mukanen, että ei maistunu. Sit Acu kävi illan mittaa ettimässä ne Everin tuomat omenat ja kohtahan sillä on sitten vähintään maha sekasi tai hiiva yms "kivaa"....

Näillä eväillä siis jatketaan kohti syyskuun loppua.:)