No nyt on sitten jääkausi ohi.

Lauantaina kävimme häädössä ja nyt onkin sitten elämä tasaantumaan päin.

Acu oli kieroliero häädössä ja ei lähteny toisen koiran luo. Oli niin mamman mussukkaa, että.:) Naurettiinkin Kirsin ja Santun kanssa, että pitäs varmaan hankkia asunto Kivikosta kun siellä Acu on aina kun enkeli.:)

Everi oli häädössä varsin sitkeä sissi..Olin tosi yllättyny, että kesti niin kauan häätää se pois kun se vaan punkes ja punkes. Purkitkin loppu moneen otteeseen kesken! No sittenhän ukko päätti, että ei hän tätä jää enää kattelee vaan kipitti kohti parkkipaikkaa. Sina oli siellä onneksi vastassa ja otti Everin kiinni. Kutsuttiin sitten Santun kanssa Everi takaisin kentälle ja tulihan se sieltä pienen houkuttelun jälkeen.

Ohitukset meni molemmilla hyvin ja Hallikin pääsi autosta jalottelemaan. Toisella ohituskiekalla vastaan tulikin sitten meidän jälkeinen asiakas, eli nuori rotikka ja vähän vanhempi sekarotunen. Rotikka oli Aculle liikaa kun kaveri tuli niin häntä pystyssä ja röyhistellen vastaan. Ei kestäny Acun pää. No onneksi muut ohitukset meni sitten hyvin.

Ensimmäinen kunnon remmilenkki tehtiin sitten seuraavana päivänä Knummella ja siellä koirat käyttäyty suht ok. Acu oli tosi valppaana ja kyttäs herkeämättä mettää. Siellä on peuroja tooooosi paljon, joten sai pitää tiukan linjan. On se vaan kumma homma, että miten se muuttuu kun puolustusvietti nousee esiin kotikonnuilla....Katotaan nyt miten siellä lähtee menee kun muutetaan torstaina. Mikäli ongelmia rupee olemaan niin Kirsi lupasi tulla sinne sitten tekemään ohitusharkkoja.:)