Nyt on fiilis parantunut ja johtunee suurimmaksi osaksi hyvistä yöunista ja hyvin menneistä agitreeneistä.

Huomenna treenataan Acua kun Santtu pitää vp:n. Acu on jäänyt vähän paitsioon ja onkin ollu aika surullisen näkönen kun olen startannu treeneihin Everin kanssa. Hallia ei lähdöt niin kiinnosta vaan jää petiinsä nukkumaan.

Eilen oltiin siis Everin kanssa Hyvinkään hallin treeneissä ja tänään oltiin Juvanmalmilla omalla vuorolla. Saatiin kuitenkin täksi päiväksi seuraa Anetesta ja Kurasta!:) Everi on omaksunut käsiohjauksen tosi nopeesti ja tänään tehtiin jo kolmen esteen sarja onnistuneesti!:) Hyppy, rengas ja hyppy! Hauskaa oli! Ens kerralla täytyy ottaa jotain uutta namia mukaan kun Everi taitaa vähän olla kyllästyny jauhelihaan...

Vinokepitkin sujuu jo hyvin ja ollaan saatu nostettua ne jo melkein pystyyn. Haasteellisin este on tällä hetkellä hyppysarja. Everi yleensä tiputtaa viimeisen kepin ja onkin nyt viimeisillä kerroilla ruvennut varomaan sitä ja hyppää kaksi viimeistä kerralla...:)Sinänsä ihan näyttävä suoritus mutta ei kuitenkaan toivottava.

Tässä oli pikaiset kuulumiset, nyt syömään ihanan terveellistä kalaa. (lukekaa siis, että söisin mieluummin pizzaa, hampurilaisia, kebabbia tms..........)