Eilen suunnattiin sitten lentokentälle Acun ja Everin kanssa. Alunperin oli tarkoitus ottaa myös Halli mukaan mutta köhä on vielä niin pahana, että se jäi kotiin Santun kanssa.

Olin jo nähnyt kauhukuvia, että Acu hyökkää jonkun vieraan koiran kimppuun ja puree sitä. Sitten paikalle tulisi poliisit ja Acu vietäisi piikille....Hirveen fiksua mietiskellä moisia...

No siellä meni yllättävän hyvin. Rillaan Acu ei reagoinut mitenkään ja hihnakävely rinnakkain meni oikein hyvin. Käveltiin entiseen kotimaan terminaaliin ja sieltä takaisin ulkomaanterminaaliin. Jäätiin ihmettelemään tuloaula kakkoseen saapuvia ihmisiä ja Acu käyttäyty oikein hyvin. Pysyi maassa ja muutkin "tokoliikkeet" meni nappiin. Mentiin sitten ulos ihmettelemään ja sittenhän sieltä tuli joku pikkuinen koira. IHAN järkyttävä räyhä Aculta ja Minna auttoi mua pitämään Acua aisoissa. Onneksi Aculla ei tullut meihin kohdistuvaa hyökkimistä. Minnalla oli Rilla toisessa kädessä ja aluksi Rilla oli ihan kauhuissaan. Sitten se tuli pusuttelemaan Acua ja katto sitä siihen malliin, että mitä ihmettä sä oikein meuhkaat!:) Rillalla oli oikeesti niin hassu ilme, että! Acu kävi jonkin aikaa sen jälkeen vielä melko kierroksilla ja merkkasi mm. joulukuusen.:) Nyt jo vähän naurattaa mutta sillloin se ei kyllä ollut hauskaa! Kaikenkaikkiaan käveltiin Acun kanssa siellä tunti ja aika meni TOSI nopeesti. Oon aina tykänny lentokentä ilmapiiristä. Silloin kun ajoin taksia niin aika kului siellä aina tosi rattosasti kun sai seurailla ihmisiä ja nähdä ihmisten ilon kun heidän tutut saapui reissusta.:)

Vein sitten Acun autoon ja otin Everin. Tiesinkin, ettei sen kanssa ole muuta ongelmaa kun ehkä pieni härväys. Hyvin Everikin kuitenkin otti kontaktia ja istui tyytyväisenä pällistellen ihmisiä. Pienimuotoista ulvontaa ja vinkumista esiinty, varsinkin kun oltiin paikallaan.:) Törmättiin tuloaula kakkosessa siihen koiruuteen jolle Acu oli pitänyt puhuttelun ja nyt oli sitten pienemmän vuoro. Se alotti räyhän Everille (tai sitten mulle kun tunnisti mut). Everi vilkas sitä ja ohitettiin tilanne oikein mallikkaasti.

Nyt sitten ootellaan, että Halli paranee, niin pääsen sitten senkin kanssa käymään kentällä.:)