Huh huh mikä yö.... Käytin koirat viimesen kerran ulkona ennen puoltayötä ja sain sitten mukavasti nukuttua kolmisen tuntia. Sitten heräsin Hallin vinkumiseen.....

Kävelin makkarista pois ja nenääni kantautui paskan haju. Siinä menikin sitten mukavasti pari tuntia kun siivosin lattioita ja SOHVAA!!!! Pieniä kakkakasoja oli kaikkialla muualla paitsi keittiössä. Halli oli myös päättänyt syödä niitä, joten kaikki kasat oli mukavasti levitelty pitkin kämppää ja tosiaan myös SOHVALLE!!! Nyt meillä on siis olkkarissa vaan sohvan runko ja tyynyt on parvekkeella. Tekisi mieli sanoa tosi ruma sana.....Kämppä haisee ihan hirveelle ja en saa sohvaa pestyä ennen kun keksi jostain jonkun vuokrattavan pesuvälineen.

Olen 99% varma, että syyllinen kakkaleikkeihin on Halli. Everi olisi voinut tehdä ehkä sisälle mutta ei missään nimessä sohvalle ja niin, että olisi levitellyt kikkareita pitkin kämppää.

Tiesin, että jotain huonoa oli yöllä tapahtunut, koska Acu oli tullu makkariin nukkumaan. Se normaalisti köllöttelee yöt sohvalla mutta oli sitten ilmeisesti kyllästynyt paskan hajuun ja päättänyt siirtyä makkariin.

Rupeempa nyt siis googlettamaan pesureita ja meen naapurista lainaamaan ens hätään lattianpesuvälineet, omasta sinipiiastakin kun on sieni rikki.....