Olipas taas hauskat treenit!

Eilen aloitimme uutena esteenä kepit ja Kristiina kehui koko ryhmää, että olimme keppiexperttejä.:) Koirilla on kuulemma yleensä hyvin vaikeata suorittaa keppejä mutta ei meikäläisillä. Harjoitus aloitettiin vinokepeillä ja ensi kerralla niitä sitten ruvetaan nostamaan korkeammalle.

Everillä meni kaikki jo käydyt esteet vanhasta muistista ja pystyin jo jättämään Everin esteen toiselle puolelle vapaana ja kutsuin sitten toiselta puolelta luokse. Myös Karpo suoritti suurimman osan esteistä kahdestaan Jennin kanssa, joten ensi kerralla meillä on sitten vielä enemmän aikaa käydä esteitä läpi kun emme toimi kokoaikaa toistemme apuohjaajina.

Ensi kerralla ei tule uusia esteitä vaan keskitymme vinokeppeihin.

Everi ei eilen myöskään pitänyt huutokonserttia!JEE! Pari kertaa vinkui seinän vieressä mutta kielto tehosi hyvin. Muut koirat pitikin sitten mekkalaa huomattavasti enemmän mitä viime kerralla.

Olisi kyllä kiva jos jostain läheltä löytyisi toinen treenipaikka missä voisimme sitten ensi vuonna käydä Everin kanssa kahdestaan treenailemassa....Ettei treenit jäis vain kerran viikkoon tapahtuviksi...No pitää suunnitella ja etsiskellä!:)