Tiistaina pääsimme pitkästä aikaa Acun kanssa treeneihin. Treenit pidettiin Veikkolassa teollisuusalueella ja ne oli meidän ensimmäiset ympäristötreenit pitkään aikaan.

Aculla meni ihan ok. Kotona treenit on menny huomattavasti paremmin mutta oon kuitenkin tyytyväinen. Meillähän on ollut ongelmia ilmaisun kanssa ja nyt ilmaisu oli selkeä, mutta Acu keksi sitten uuden jutun...Sen tarkoitushan olisi koskea vasempaan käteen ja joka ainut kerta se on koskenut vain ja ainoastaan siihen, kunnes sitten tiistaina päättikin, että HEI!, toi oikea käsihän on myös ihan hyvä...Oli siinä Minnalla ja mulla ihmettelemistä, että minkä ihmeen takia Acu takoi mun oikeaa kättä hullun lailla. Painoi kuononsa käteeni juuri niin kuin piti ja jopa piti kuonoaan kiinni kädessä vähän aikaa ja ihmetteli, että miksei naksusta kuulu naksahdusta...Juoksi sitten taas maalimiehen luo ja sanoin käsi ja se tuli täyttä laukkaa ja koski mutta oikeaan käteen. Tätä tapahtu semmoset seitsemisen kertaa peräkkäin ja viimeisillä kerroilla Aculla oli jo sellanen ilme, että akka hei, etkö sä nyt tajua että mä oon ilmaissu ton miehen. No tajusinhan mä mutta kun se oli väärä käsi...surku. Sitten Aculla (tietenkin) rupesi loppumaan mielenkiinto eikä se enää tullut maalimiehen luota mun luokse vaan jäi haistelemaan ja syömään lunta. Pidettiin 5 min tauko ja aloitettiin uudestaan. Oudointa tässä hommassa oli se, että jos välimatka mun ja maalimiehen välillä oli vain 5 metriä tuli Acu koskemaan vasenta kättä mutta kun välimatka piteni se vaihtoi oikeaan....Lopulta pidin sitten oikeaa kättä koukussa selän takana ja Acu tuli hölmistyneenä eteeni seisomaan. Se katto mua, että mihin se kivempi käsi on oikein kadonnut.:) Sanoin uudestaan käsi sanan ja sitten se hieman "laiskasti" koski vasenta kättäni. Annoin hirmuiset kehut ja lähettiin näytölle! Pidin sitten lopputreenin ajan oikeaa kättä piilossa ja Acu koski vasenta yhtä tomerasti mitä oikeaa aluksi. Hyvä homma siis!:)

Ens viikolla ollaan vielä Veikkolassa mutta sitten jääkin varmaan loppukausi väliin kun Acu menee leikkaukseen. Ens viikolla ois myös tarkotus mennä suorittamaan kotiläksytreeni lentokentälle.:)

Everin kanssa oltiin sitten eilen agissa. Oli kyllä taas niin hauskaa että!:) Everi näytti hevoselta kun ravasi (ei siis juossut) hyppyradan läpi.:) Ojensi nilkat kun paraskin polle.:) No tyylihän nyt ei välttis oo tärkein....Nyt ei edes tullut tiputuksia joten siinäkin mielessä hyvin. Ainut ongelma mikä ilmeni oli paikalle jääminen. Everi tuli hyvin sivulle ja kun sanoin odota ja lähdin itse esteen toiselle puolelle hiipi Everi jo eteenpäin. Se nimenomaan hiipi, eli tiesi tasan tarkkaan, että olisi pitänyt odottaa mamman lupaa mutta kun ei se sitten malttanut. Sitten se oli ihan nolona kun käännyin ympäri ja kuljetin se takasin lähtöpaikkaan. Onneksi saatiin kuitenkin kaikki esteet suoritettua ja lopetettua onnistuneesti. Nyt sitten kotona onkin tehotreeni paikallaoloon. Olen myös aika varma, että siellä oli joku juoksuinen narttu, koska Everi oli aika hurmiossa...Ei siis esteisiin vaan johonkin muuhun. Hyvin kuitenkin totteli ja keskittyi joten siitä 100 pistettä!!

Viime kesänähän Everi oli ihan hirveä hormoniukko! Oltiin mökillä ja Rillalla oli ollut juoksu ja Everi meni AIVAN sekasin. Se ei jättäny Rillaa hetkeksikään rauhaan ja tuijotti sitä lasittunein silmin...:) Onneksi pallerot lähti ja meno on varmasti rauhottunut!

Agia on jäljellä vielä 5 kertaa ja sitten on Joulu tauko. Ilmoittauduin jo jatkokurssille!