Käytiin eilen Hallin ja Everin kanssa Tintin, vaavelin ja Caron kanssa pikku lenkillä. Caro on siis Acun äiti.

Lenkki meni oikein kivasti ja sehän olikin Hallin ensimmäinen oikea remmilenkki. Oli kyllä aika haasteellista pitää Everiä ja Hallia kävelemässä mukamas nätisti...Everi sinkoili ja sotkeentu aina Hallin remmiin ja sitten Halli rupes kiljumaan ku panta rupes kuristamaan. Tintti, vaunut ja Caro käveli meijän takana ja Caro näytti aina hampaita jos Everi tai Halli jäi jälkeen...:) Teki kyllä oikein hyvää varsinkin Everille kävellä vieraan koiran kanssa!!

Automatkatkin meni tosi hyvin. Halli nukku suurimman osan ajasta ja ei onneksi edes pissannut autoon, vaikka joutuikin pidättämään kauan.

Käytiin myös Kirsin luona hakemassa voiteet ja Halli sai pällistellä remmissä kun Kirsin koirat meni ohi. Oli siinä ihmettelemistä kun kuusi koiraa tuijotti!:)

Tänään ollaankin sitten touhuttu pihalla ja Halli pääsi ensimmäiselle suihkureissullekkin. Oltiin moikkaamassa naapuria ja koirat kävi sitten juoksemassa pihalammikossa ja mullassa ja savessa ja mudassa ja......Valkkareiden väritys muistutti jo kovasti Acua.:)

Suihku oli positiivinen kokemus. Halli pällisteli tyytyväisenä ja selkeästi tykkäs lämpösestä vedestä. Kuivauskin meni hyvin ja nyt on ihanan rauhallista kun kaikki nukkuu!!

Lähetään illalla Vihdin Yrittäjien kemuihin ja Everi menee naapurille hoitoon. Lupasivat ottaa sen mukaan grillaamaan ja mielenkiinnolla odotan miten paljon Everi pompottaa niitä!:) Halli ja Acu jää sitten kahdestaan kotiin.

Huomenna tuleekin sitten Sina ja koiruudet meille!!JEE! Kiva nähdä miten kaikki tulee juttuun.:)