Keskiviikkona käytiin ageilemassa Everin kanssa ja hauskaa oli, taas!

Ensimmäisellä kerralla ihmettelinkin miten Everi oli niin hiljaa odottamassa omaa vuoroaan ja se oli ilmeisesti jonkinsortin shokkitilassa, koska nyt sitten ulina alkoi ennen kun päästiin edes sisälle halliin....

Onneksi olin lukenut niitä ohjeita koiran hiljentämisestä edes pikaisesti mutta silti sain hieman kummeksuvia katseita kun kielsin Everiä..Ehkä huom. ehkä se johtui vaan äänensävystäni ja voluumista..

Yksi tyttö oli ottanut poikaystävänsä mukaan, joka sitten kentän laidalla suoritti kieltämistä. Yhdellä oli mukana suihkepullo missä ei kylläkään ollut vettä vaan etikkaa!:) Toisen tytön poikaystävä saikin sitten suihkepullon käteen ja pääsi kieltämään myös vanhemman naisen koiraa.

Onneksi Everi ei huutanut koko tuntia vaan kiellot rupesi onneksi toimimaan.

Uutena esteenä meillä oli rengas ja aluksi käytiin läpi vanhoja. Kaikki meni oikein hyvin ja rengaskaan ei "hirvittänyt" Everiä ollenkaan! Kristiina antoi positiivista palautetta meidän suhteesta, kun Everi on niiiiiin onnesta soikeena kun kehun sitä.:) Hyvä me!!

Karpokin oli hieman reippaampi mitä viimeksi. Nyt ei pahemmin murraillut mulle ja esteilläkin oli jo vauhtia eikä lähestynyt niitä arkaillen. Muutamissa esteissä en toiminut apuna, koska Karpo saa ärrihepulin jos juoksen sen perässä.:) Kuka nyt ei saisi.:)

Aika loppui taas ihan kesken ja ensi viikolla yritän saada Santun mukaan, että saisi kuvia treeneistä.