Lauantaina oli siis ohjelmassa mun järjestämät yhteistreenit. Paikalla olivat: Minna&Rilla, Seija&Vette, Elli&Rocky, Marjut&Hiski, Katja&Alli ja minä, Santtu, Acu ja Everi. Olin saanut Ruduksen aseman meille käyttöön ja olikin kiva käydä treenaamassa uudessa paikassa. Ainut pieni miinuspuoli oli se, että lauantaisin aseman vieressä pidetään aina offroad autojen harjoitukset...Enhän mä tietenkään sitä tiennyt....No Santulla oli ainakin katseltavaa.:)

Aculla meni alkutottikset taas tosi hyvin ja pyysin Santtua ottamaan myös Everin autosta. Everi käyttäytyi huonommin mitä Acu! Se ulvo ja kisko remmissä...Toisaalta Santtu ei ole tainnut käydä Everin kanssa kertaakaan esim. remmilenkillä...:) Itse treenit meni sitten taas paremmin Everiltä mitä Aculta. Acu väsyi tosi nopeasti ja se oli vähän haluton...Veikkaan, että johtuu ihan Hallin tulosta. Everi taas toimi oikein hyvin! Yhden kerran meinasi lähteä omille teilleen, kun oli löytänyt maalimiehen. Hihkaisin sitten vaan, että hei ukkeli mihis matka ja se käänty ympäri ja tuli koskemaan käteen.:) Everiä ei siis tarvitse käskeä toisin kun Acua.

Tämän päivän treenit jää (taas) väliin...Santtu joutuu jäämään ylitöihin ja se oli luvannu viedä Everin lekuriin. Ei nyt siis ehdikkään viedä, joten joudun ite menemään. Toisaalta pääsen samalla käymään kaupassa ja tuleepahan ostettua "oikeat" ruokatarvikkeet.:)