Eilen taas treenailtiin ja paikalla oli koko meijän ryhmä!:) Viime kerralla oli mun lisäksi jäänyt treenit väliin myös muilta paitsi Seijalta ja Veteltä.:) Minna oli siis saanut pitää oikein yksityistreenit.

Eilen olikin ensimmäinen kerta kun tuli kunnolla pimeää..HUI! En tykkää yhtään kökkiä maalimiehenä pimeässä metässä...:(

Ennen treenejä kävin hakemassa Katjan ja Allin kyytiin. Hieman mietin, että mitä Acu sanoo ja matka meni oikeastaan tosi hyvin. Päästiin parkkipaikalta parikymmentä metriä kun Acu sai räyhän ja veikkaan 98% varmuudella, että Alli oli käynyt murisemassa Aculle häkin aukosta...Allilla meinaan on tapana murrailla muille koirille. Tilanne kuitenkin rauhottu nopeesti ja paluumatkalla molemmat nukku tyytyväisinä. Treenin ajaksi pyysin Katjaa laittamaan Allin kuitenkin toiseen autoon, koska ihan kahdestaan en halunnut Acua ja Allia jättää....

Treenit meni meijän osalta oikein kivasti! Hirmunen ryske vaan kävi kun Acu veti hämärässä metässä. Pitäs jollain tavalla saada vähän sitä sen vauhtia pienemmäksi ettei satu vahinkoja...Huono vaan tässä vaiheessa ruveta sitä opettamaan! Käteenkoskemista vahvistetaan edelleen, koska se ei toimi 110% varmuudella.

Eilen teemana oli erilaiset maalimiehet. Minnalla oli mukana sattari ja pressu. Kun näin pressun sanoin heti porukalle, että Acu käy sitten AINA merkkaamassa kaikki pressut....yhessä sitten naurettiin, että kuka saa kunnia mennä ensimmäiseksi maalimieheksi ja kietoutua pressuun.:) Minna sitten uhrautu ja ei Acu noteerannu pressua merkkaustarkotuksella. Huomasi kyllä, että se hieman ihmetteli, että miksi nää immeiset on piilossa pressun takana, sisällä tai miksi pressu on jalkojen päällä. Etsinnän jälkeen Acu sitten meinasi merkata pressun mutta muutti onneksi mieltään.:)

Vette pelkäsi kiinni olevaa sateenvarjoa mutta pressuun ei sitten taas reagoinut mitenkään...Kummallinen koira!

Alli oli aika kuutamolla ja sen kanssa Katjan pitää ottaa paljon helppoja toistoja. Alli onkin vasta alottanu, joten pressu ei käytetty muuten kun, että se oli maalimiehellä mukana kahisemassa.

Viti ja Rilla oli aika kierroksilla...:) Kumpikaan ei reagoinut pressuun, mutta jonkin verran sateenvarjoon.

Ensi kuu ollan vielä metsässä ja sitten marraskuu menee Veikkolassa ja Joulukuu Kökkelissä. Päästään sitten katsomaan miten Acun kanssa sujuu harkat taajamassa!:)