Lup:in Inari on luvannut pitää hallittavuustreenejä läpi kesän ja osallistuin ensimmäisiin treeneihin Everin kanssa. Treenit pidettiin Kirkkonummen asemalla klo 18.00 alkaen.

Paikalla oli Inarin koirat Niki ja ihana Eemeli!! Eemeli on beaceronin pentu ja se oli ihan syötävän söpö!!Ihan kun Acu pienenä!! Lisäksi treenailemassa oli Elli Rockyn kanssa.

Everihän meni ihan sekasin kun pääsi pitkästä aikaa treeneihin mukaan...:) Hirmuinen säntäily ja keskittyminen oli aika vaikeaa. Onneksi sitten alkuinnostuksen jälkeen alkoi meno rauhottua ja sitten lähettiin tutustumaan kirkkonummen keskustaan. Nähtiin paljon ihmisiä, autoja, polkupyöriä, skeittareita ja mäiskärin tuoksut sai Everin nuuhkimaan autuaasti.:) Käveltiin kaupan ohi, jossa oli ne perinteiset automaattiovet ja heti kun ne aukesivat ajatteli Everi, että aha, tonnehan me mennään sitten myös. On siis todella rohkea eikä tunnu aristelevan muuta kun autoja jos ne menevät läheltä.

Reilu tunti käveltiin ja lopuksi otettiin parkkipaikalla tervehtimisharjotuksia, jotka meni tosi hyvin (siis siihen nähden, että ei olla harjoteltu niitä kertaakaan!). Muutaman kerran Everi rupesi haistelemaan Inarin kättä, mutta ymmärsi pian mikä oli jutun juoni. Sivulletuloa ja maahanmenoa on nyt pakko ruveta harjottelemaan urakalla....

Automatkatkin menee nykyään todella mallikkaasti ja Everi jopa hyppää itse autoon eikä ole enää oksentanut tai kuolannut.:)

Tarkotus on nyt Everin kanssa käydä kaikissa ympäristöharjotuksissa mihin vain aikataulun myötä pääsemme. Acun kanssa aloitetaan Inarin johdolla yksilötreenit joissa Niki ja Eemeli toimivat häiriökoirina.

Varsinaiset treenithän jäävät kesätauolle kesäkuun alusta.