Tiistain treenit pidettiin siikajärvellä klo 18.30 alkaen.

Paikalla olivat Minna&Rilla, Joonas&Viti, Henna, Tommi&Marski, Seija&Vette, Tiina-Leena&Turre sekä minä&Acu. Lisäksi mukana oli tutustuja Timo (vihi-miehiä).

Meillä on ollut viime aikoina aikamoista hässäkkää järjestön sisällä ja mm. puheenjohtaja on eronnut tehtävästään...Pointti oli vielä n. kuukausi sitten, että emme ota mukaan enää tutustujia koirineen ja itselleni jäi ainakin hieman epäselväksi onko Timo tulossa mukaan vain ihmisenä vai myös koiran kanssa..

Niistä ajatuksistani kerron kuitenkin myöhemmin yleisellä osastolla.:)

Eli treenit alkoivat Vitillä ja Vitillähän on ilmaisuna hyppy. Olin itse heti maalissa ja Vitihän antoi mulle pusun silmään.:) Eli hyppy siis toimii, mutta sekä ohjaajalle, että maalimiehelle.........No otettiin sitten vielä uudestaan ja kyllähän se australianpaimenkoira hyppää korkealle, vaikka ikää ei vielä ole edes 1v.:) Minna piti sitten "tehotreenin" heillle ja me muut odottelimme sen ajan.

No seuraavaksi ilmoitin Acun ja Acuhan oli saanut jo SIKARÄYHÄN autosta kun tultiin edes parkkiin. Eka kerta, kun käytin purkkia sen hiljentämiseen treeneissä....Vittu, että vitutti! Kaikki muut koirat on ottamassa kontaktiharjotuksia ulkona ja me ajetaan pienelle hiekkapläntille pakun kanssa ja Acu on täysin valmis tappamaan kaikki! Siis autosta käsin...

Kontaktiharjotus kesti about 10 min. sen jälkeen, kun oltiin saavuttu ja vaikka koirat kulki auton ohi, jouduin VAIN kerran käydä komentamassa Acua(siis ILMAN purkkia). Ja onneksi räyhä loppui siihen.

No Acu tosiaan odotteli autossa, kunnes Vitin treenit oli suoritettu ja sitten hain koiruuden...

Olin jo etukäteen varautunut siihen, että käteen koskeminen ei suju ja eihän se sujunutkaan..Ei sujunut oikeastaan mikään mukaan. Miltei kolmen viikon treenitauko näkyi ja Acu oli "uusi-Acu" Minnan mielestä. Acun käytös oli aika "keskarimeininkiä"... Totteli paikallaolon hyvin, mutta etsi-käskyn jälkeen maalimiehen paikallistamisen jälkeen lähti nuuhkuttaa omia hajujaan ja huiteli omiaan..

Luoksetuloa totteli ja otettiin sitten aina uudestaan ilmaisu, eli lopulta "pakotettiin" tekemään Acu se, minkä osaa. Välimatkat lyhennettiin ja lopulta Acu teki ilmaisut. Ihan itseäni saan syyttää takapakista..Acu oli reilu 2 vk. kipee, jolloin ei voinut treenata mutta kuitenkin...Henna on päässyt ohitse ja se ottaa päähän!!

Hennalla&Marskilla meni ihan nappiin.:)

Seijalla ja Vetellä oli "hieman" ongelmia.:)

Tiina-Leena&Turre selviytyi mielestäni suht. hyvin. Itse olin taas maalissa ja kyllähän semmonen pieni ja pikkurinen cainikin hyppää oikein korkealle!:)

Ensi viikolla on yhteistreenit Siuntiossa!