Tänään herätiin taas hyvissä ajoin eli kuuden maissa. Ja sitten jatkoin toimistotyö urakkaani.:) Hommat sain valmiiksi tossa viideltä iltapäivällä...HUH, mikä homma! No mutta nyt on kirjanpito laitettu kuntoon viime vuoden lokakuulta tähän päivään saakka. Huomenna meille tulee yrityksen vanha kirjanpitäjä katsomaan miten olen saanut tositteet järjestykseen ja tarkoitus olisi sitten jatkossa se, että pidän yksin yrityksen koko kirjanpidon. Ei siis ainoastaan alv-kirjanpitoa vaan siis kaikkineen. Saa nähä miten se mun matikkapäällä onnistuu, mutta olen kuulemma vielä niin nuori, että opin kyllä asiat.:) Ihan mieluusti mä hoidan määrätyt asiat, mutta pitää kyllä ensiksi käydä jonkin sortin kurssi aiheeseen liittyen.

Huomenna koiratreenit pidetään täällä meillä, kun meidän auto-ongelma ei ole edelleenkään ratkennut...Ja kuten epäilinkin ei Audi-kaupoista tullut mitään.

Heh, ainiin! Pitää antaa postikuskille hieman reklamaatiota! Täällä Vihdissä on siis tapana, että jos on tulossa paketti joka ei mahdu postilaatikkoon, soittaa jakaja siitä etukäteen ja kysyy onko vastaanottaja paikalla. No nyt meillä on n. kuukausi sitten vaihtunut jakaja ja tilalle on tullut nainen, joka pelkää koiria. Ensimmäisen kerran kun hän toi paketin meille, tuli hän terassimme kautta ja tietenkin koirat (tai no siis Acu) haukkui vahtihaukkua. En tietenkään tiennyt, että nainen pelkää koiria ja päästin koiran sitten pissalle ulos. Nainen pyysi kuittauksen multa ja kun oli lähdössä autolleen, niin tietenkin Acu lähti seuraamaan. Nainen ei päässyt kun terassimme reunalle kun jähmettyi. Siinä vaiheessa tajusin, että taitaa pelätä koiria. Everihän meni naisen luo ja kun nainen nosti kädet ylös, hyppäsi Everi naisen jalkaa vasten. Nainen panikoitui, mutta ei sanonut mitään, ainoastaan hymyili. Kutsuin koirat sisälle ja nainen lähti jatkamaan matkaa.

Olin jotenkin niin hämmentynyt tilanteesta, etten edes osannut pahoitella, että olin päästänyt koirat ulos. Nainen ei missään vaiheessa sanonut pelkäävänsä koiria tms. ja en ole muutenkaan tottunut, että joku tulee terassimme kautta sisälle.

No tänään oli sitten postilaatikkoomme ilmestynyt pakettikortti, jossa luki: Paketin voi noutaa Siippoon Nesteeltä. Yritetty jakaa klo 10.45, koiria pihalla, torvea soitettu!!!!:) Hmmmm no veikkaan, että torven soitto on jäänyt väliin, koska olen tosiaan ollut KOKO päivän toimistohommissa ja vielä keittiössä! Eli olisin kyllä varmasti kuullut jos joku soittaisi tööttiä meijän pihassa...

Joo koirat ovat olleet pihalla ja pari kertaa ihmettelin mitä Acu oikein haukkuu yläpihalta, mutta koska en osannut odottaa ketään käymään, komensin Acua vaan terassin ovelta.:) Veikkaan, että nainen ei ole uskaltautunut autollaan edes pihaamme, koska olisin myös kuullut auton äänet, kun olisi vielä joutunut kääntämäänkin autonsa alapihalla..Pakettikortissa oli myös Santun numero, mutta jakaja ei ollut soittanut siihen. Luulisi nyt (ehkä) ihmisen ymmärtävän, että jos kaksi koiraa on vapaana aitaamattomalla pihalla, jonkun luulisi olevan kotona. Tai sitten ei....Aion siis soittaa ja ilmoittaa postiin, että vastaisuudessa jakajan ei tarvitse pelätä koiriamme, koska jos saamme ilmoituksen, että paketti on tulossa ja olemme kotona, koirat tulevat olemaan sisällä.

Kirjoittelen viimeistään keskiviikkona miten meijän treenit meni!:)