Sellon ympäristötreenit järjestettiin Minnan johdolla 17.01.2009. Tapasimme parkkihallissa 18.30 ja paikalla oli Joonas&Viti, Seija&Vette, Joku&Turre, Henna&Tommi&Marski sekä Minnan Rilla ja minä Everin kanssa.

Emme siis ole Everin kanssa oikeutettuja osallistumaan virallisiin treeneihin, koska ohjaajalla saa olla vain yksi koira treenattavana. Onneksi Minna (ja muu ryhmäni) oli niin suopea, että saimme lähteä Everin kanssa mukaan viralliseen treeniin. Muussa tapauksessa olisi Everi odottanut autossa 1,5 h ja sitten olisimme Minnan kanssa käyneet kävelemässä pienen lenkin Everin kanssa. Oli siis huomattavasti parempi vaihtoehto, että lähdimme Everin kanssa muun ryhmän mukaan heti! Kiitos vielä Minnalle ja muulle ryhmälle joustamisesta.:)

Minna jakoi meidät pareihin ja sitten lähdimme parkkihallista ulkoilmaan. Me olimme pari Minnan kanssa ja Everihän innoistui kun hogasi kovasti pomppivan ja hauskan näköisen Rilla-tyttösen. Minnalla oli alkuun pieniä epäilyksiä miten meidän kävely yhdessä tulisi sujumaan, mutta itse uskoin siihen, että se menee oikein mallikkaasti:)

Kävelimme Sellon ympäristössä ja kävimme tutustumassa portaisiin, hissiin, juniin ja tietenkin näimme hirmuisen määrän erilaisia ihmisiä ja juttuja.:) Olin todella positiivisesti yllättynyt, ettei Everi aristellut kummemmin. Selkeästi "pelottavimpia" tapahtumia oli ulkomaalaisten ihmisten kohtaamiset ja idiootti bussikuski, joka melkein ajoi meijän päälle...Kävimme myös Sellossa sisällä (sittarin ja prisman "aulassa") kiertelemässä ja otettiin sitten pelikoneiden vieressä kontaktiharjoituksia. Olin niiiin ylpeä Everistä!!

Ihmisten reagointi koiriin sisätiloissa oli myös melko vaihtelevaa. Meillä ei ollut yhdistyksen vaatteita päällä, joten sekin varmasti vaikutti asiaan. Osa katsoi pitkin nenän vartta ja loi ynseitä ja vihaisia katseita, mutta onneksi joukkoon mahtui myös niitä, jotka hymyilivät iloisesti ja jäivät seuraamaan kontaktiharjoituksia hymy huulilla!:) Rilla ja Everi on niin soma pariskunta kun Rilla on aivan musta ja Everi taas valkoinen.:)

Ainiin, pääsimme muuten treeneihin ja takaisin ilman, että Everi oksensi!JEE!!

Everin osalta treenit jatkuvat nyt kotioloissa ja tietty tulemme menemään ihmisten ilmoille ja tarkoitus on myös joku kerta ottaa Everi mukaan viikonloppuisin järjestettäviin vapaaehtoisiin treeneihin piipahtamaan.