Hui, kun aika on vierähtänyt!

Vähän nolottaa, että on kulunut näin kauan, kun viimeksi kirjoittelin tänne!!

Kaikkea on ehtinyt tapahtua:

Ollaan Acun kanssa saatu intensiivikurssi päätökseen ja nyt on meneillään ympäristöharjoitukset joihin ei siis vielä osallistuta. Tottisnäyttö pitää suorittaa ensi kuun aikana, mutta siinä ei kyllä pitäisi olla mitään ongelmia. Everin kanssa ollaan oltu epävirallisesti mukana ympäristöharjoituksissa ja huomenna onkin sitten viimeinen kerta ja se on Sellossa. Kotona ollaan sitten treenailtu molempien kanssa ja hauskoja hetkiä on tullut vastaan.:) Everin on kyllä niin vilpittömän blondi!:) Ainiin ja pentutapaaminenkin on tässä kuussa, on tosi kiva nähdä muut pennut ja omistajat!

Ylihuomenna joudun viemään Everin lekuriin kun sen ikenet vuotaa jostain syystä verta ja haju sen suussa on kaikkea muuta kun raikas....

Nyt on ollut ihanat ilmat kun arska on paistanut ja ollut pikkupakkasta. Ihan loistavat ulkoiluilmat siis. Harmittaa vaan, että kaikki meijän talviurheiluvälineet on Levin mökillä..Meinasin jo yks päivä lähteä ajamaan sinne hakemaan niitä, mutta en sitten saanut aikaiseksi. Pitää kattoa miten sitä ehtis lähteä. Olisi ihana päästä hiihtämään!!!

Oltiin tossa viikko sitten ruotsissa meijän perinteisellä lätkäreissulla. Suomi hävis..taas mutta ollaan jo totuttu siihe:) Suomi on tainnut hävitä joka kerta kun ollaan oltu kattomassa peliä Globenissa ja perinnettä on siis kestänyt jo viitisen vuotta. Koiruudet oli täällä kotona ja isäni oli niitä "vahtimassa". Hyvin oli kaikki mennyt, Everi oli tehnyt kakat ja pisut sisälle yön aikana mutta eipä sen vakavampaa. Kyllä ne aika pahasti possuili kun tultiin kotiin...Yrittivät sohvalle ja oli semmosta jatkuvaa nahistelua mutta nyt on onneksi meno taas tasoittunut normaaliksi.

Nyt ei sitten reissuja olekaan tiedossa ennen kun syksyllä jos rahatilanne salliin niin lähdetään jonnekin mökille koirien kanssa.:) Pitäähän niitä suunnitelmia olla vaikka ne ei sitten toteutuiskaan..

Everin kanssa oltiin eilen reilun tunnin remmilenkillä ja se on kyllä ärsyttävä kyylä...Veikkaan, että Aculla on iso osa tähän asiaan, koska kun ne riekkuu pihalla niin ne haastaa toisiaan jatkuvasti tuijottaen toisiaan reilun matkan päästä. Everihän päätti sitten soveltaa tätä käytännössä myös remmilenkillä ja vastaanotto vastaantulevilta koirilta oli juuri se mitä voi vaan odottaa....Siellä sitten ohiteltiin koiria kaula matalana ja tuijotus päällä. Pari pikkuista räyhäävää koiraa ohitettiin ja silloin Everi tuli hakemaan turvaa musta ja ei tuijotellut muuta kun mua silmiin. Tavattiin myös pulkka, joka olikin tosi jännä juttu, varsinkin kun sieltä jutteli semmoinen pikkuinen ihminen joka kovasti yritti kurotella Everin perään.:)

Huomenna sitten tosiaan Selloon ja kirjoittelen miten meillä sujui.:)