Heh! Muistui taas mieleen tämä koiran kanssa elämisen "ihanuus". Annoin eilen koirille porsaanselkärangan palaset kaluttaviksi ja seuraukset alkoivat sitten illalla. Everillä meni aivan vedelle maha ja Santtu sitten siivoili jätöksiä hieman yli yhteen yöllä..Itsekään en saanut nukuttua kunnolla kun aina välillä kuului keittöstä kiroilua ja yökkäilyä. Aiheuttajana siis Santtu.:) Heräsin myös aina kun Everi lähti liikenteeseen yöllä ja nenääni tulvi kakan haju...
Itse nousin sitten kuudelta jatkamaan siivoilua ja käyttämään Everiä ulkona. Soitin aamulla Riikalla ja sain taas hyvät neuvot miten etenemme Everin kanssa. Tämä päivä mennään nyt siis ilman safkaa ja aloitin myös Canicuurin.
Everi on kyllä ollut sitä mieltä, että ruoka maistuisi ja nuohoaakin koko ajan keittiössä ja etsii vanhoja ruuantähteitä kaappien alta..No huomenna sitten tarjoilen naudanmahaa, jonka pitäisi sulaa hyvin.
Acukin näytti aamulla siltä ettei oikein ole saanut nukuttua. Se on varmaan ollut hieman ihmeissään, että minkä takia tuo valkoinen paholainen paskoo koko kämpän täyteen.:)

Jouduin viemään vaihteeksi maton pesulaa ja hinta oli kyllä aika suolainen...38€ ja matto nyt ei ole mikään hirmuisen iso. Lupasivat onneksi, että saan noutaa sen 23.12, joten saadaan se juuri jouluksi lattialle!
Muuten olisin itse pessyt maton, mutta näin talviaikaan on tuo kuivatusongelma.
Riikalta sain kehuja yhdestä Ikean matosta, joka on TODELLA helppo pitää puhtaana. Ajattelinkin vielä loppuviikosta lähteä ostamaan muutaman selllaisen. Saan sitten laitettua ruokailutilaankin maton, kunhan Everi nyt vielä hieman kasvaa ja oppii täysin sisäsiistiksi.