Tänään oli Everi keksinyt ensimmäistä kertaa hieman enemmän aktiviteettia yksinollessaan..
Muutamana kertana on olohuoneen verhot olleet lattialla mutta ei mitään sen kummempaa.
Tulin siis Acun kanssa töistä kotiin ja katselin jo ikkunasta, että mitä ihmettä Everi on kylvänyt keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen lattialle.....
Noh...sisälle päästyäni totesin, että Everi oli saanut auki meidän tiskikaapin (alakaapin...)ja päättänyt ruveta siivoushommiin.:) Lattialle oli levitelty kiitettävä kasa Ajax-pesuainetta sekä keraamisenlieden pesuun tarkoitettua ainetta. Purkit löytyivät Acun pedistä ja ne oli täynnä pienen pieniä naskalihampaiden jälkiä.
Ja peti tietenkin täynnä aineita.
Pieni huoli hiipi mieleeni, että kuinkakohan paljon aineita on ehtinyt Everin elimistöön, kun liedenpesuainepurkki oli miltei tyhjä ja olin juuri viime viikolla ostanut sen...
Huoli on kuitenkin ollut turha, koska Everi on ollut ihan oma itsensä.
Veikkaan, että olen unohtanut käsipyyhkeen hieman näkyviin kaapinoven välistä ja Everi on todennut tilaisuuden koittaneen.:)
 
Nyt on koirille tulossa peditön yö, kun Acun peti on pesussa pesuaine-episodin takia ja Everin peti taas pesussa kun se niiiin tykkää pissata siihen....Mikä ei muuten mielestäni ole ihan "normaalia" käytöstä.
Jos jollakulla on vastaus siihen niin mielelläni kuuntelen!

Everi myös kävi tänään tekemässä lähempää tuttavuutta kaivurimme kanssa. Santtu oli juuri tuonut koneen kotiin pesua varten ja pitihän Everin mennä katsomaan, että mahtuuko täältä koneen alta kulkemaan...Ja mahtuihan sieltä!! Onneksi meillä ei olla niin hienohelmoja, että pienestä savesta säikähdettäis.:) Riikalle muuten vink vink, että voitas tulla huomenna käymään jos teille passaa.:)
Lähinnä, että Acu pääsis vielä telmimään Diin kanssa ennen kun lähette reissuun..2156718.jpg