Jälleen kerran on aikaa vierähtänyt aivan liikaa viime kirjoituksesta!

Tässä nyt siis hieman päivitystä elämäämme.:)

Olemme muuttaneet Kirkkonummelle, Hirsalaan marraskuussa 2010. Tämä tontti on mieheni Santun isovanhempien ja uusi kotimme pitäisi valmistua tässä muutaman kuukauden sisällä. Tai ainankin siihen malliin, että päästään muuttamaan sisälle.

Koirille muutto oli helppo homma. Paikka oli tuttu, kun kesäisin vietimme täällä aina aikaa. Itse olin hieman huolissani siitä miten noi ukot tulee toimeen kun väliaikainen mökkiasunto on vain 30 m2. Ja makuuhuone ja keittiö on suljettua aluetta koirilta. Ukoilla on siis käytännössä ollut vain pieni olkkari tilanaan. Kaikki on kuitenkin mennyt hyvin!

Harrastuksista:

Acun kanssa emme ole enää pitkään aikaan käyneet pelastustreeneissä. Itse jotenkin kyllästyin siihen, että treenit olivat kerran viikossa ja omalle koiralle aikaa oli max. 25 min. Muu aika meni sitten metsässä kökkiessä ja odottaessa, että muiden koirat treenasivat. Varsinkin kesäisin koiran autossa pitäminen tuntitolkulla oli todella turhauttavaa. Sama kyllä myös talvella, kovilla pakkasilla. Nyt olemme treenailleet kotiympäristössä ihan vaan omaksi iloksi.:)

Everin ja Hallin kanssa olen käynyt säännöllisesti ageilemassa ja parit möllikisatkin on jo Everin kanssa käyty. Itse tarvitsen kyllä vielä paljon paljon treeniä. Halli on kehittynyt oikeaksi agimestariksi. Se on oppinut todella nopeasti kaiken ja on myös jo nopeampi kuin Everi. Tiina kasvattaja ei tätä ole uskonut mutta ehkäpä hän joku päivä pääsee treeneihimme toteamaan tämän ihan itse.:)

Hallin kanssa odotellaan vielä lonkka ja kyynärkuvausta ja sitten katsotaan päästäänkö kisaamaan vai ei.. Onneksi tilanne kuitenkin vaikuttaa siltä, että normitreenejä pystytään harrastamaan jatkossakin. Esteet ovat nyt olleet Hallille 30cm ja ei tosiaan nosteta niitä ennen kun kuvaukset on suoritettu.

Kaikki ovat olleet terveitä ja painoa ukoilla on seuraavasti:

Acu 41kg, Halli 40 kg ja Everi tod.näk. 35-40 kg. Everillä on ensi kuussa rokotus niin sitten paino varmistuu.:) Isoja ukkoa siis kaikki! <3

Punkit ovat kyllä vaivanneet yllättävän paljon tänä kesänä.. Vihdissä niitä oli muutamia kesän aikana mutta täällä niitä on ollut todella paljon. Touko-kesäkuussa niitä sai poimia sohvaltakin pois. Ällöttävää...Hankin ensimmäistä kertaa kaikille punkkipannat. Aculle aluksi yrttimallisen mutta sen jälkeen kun se meni rikki niin myös sille scaliborin. Syöneitä (ja kuolleita) punkkeja onkin sitten tipahdellut tasaisin väliajoin..Nyt elokuussa en onneksi ole bongannut enää yhtään..kop kop. Sain itsellenikin duunin kautta punkkirokotuksen. Muutaman punkin olen bongannut jalkaa pitkin kipittämässä. Onneksi ei ole ehtineet kiinnittyä!!

Huomenna olisi sitten agitreenit parin viikon kesätauon jälkeen. On tosi kiva mennä!:):) Se on niin ihana katsoa miten koirat nauttii siitä kun pääsevät radalle. Olen ottanut Acunkin pari kertaa mukaan treeneihin ja Acu nyt on niin hyvä kaikessa, että on oppinut esteitä ja ohjauskuvioita kerrasta.:)

Mun haaveena olisi, että saisin tänne tontille ensi kesänä oman agiradan. Olisi niin kiva päästä päivittäin (tai ainakin useamman kerran viikossa) treenailemaan. Noi hallivuokrat ei nimittäin ole mitään halpoja...

Eipä sitten muuta kun keskittymään treeneihin ja päivittelen vielä hieman kuvia tännekin.:)