Eilen Everi yritti kovasti saada huomiota. Teki Acut eli meni telkkarin eteen ja tuojotti ja tuojotti..Sinnikäs kaveri oli ja lopulta silmätkin rupes lumpsumaan.:) Hah, sinnikkyyttä ei tällä kertaa palkittu vaan Everi siirty sitten omalle paikalle nukkumaan. Santtu tuli illalla kotiin ja Erkki otti seuraavaksi sen kohteekseen. Meni parin metrin päähän Santusta ja alotti tuijotuksen.:) Eilinen oli selkeesti Everille vaikea päivä. Acu on ottanu selkeesti iisimmin mutta on sekin yrittäny tulla lähelle. Uusin jippo on se, että se menee nojatuolin taakse makaamaan. En oo antanu siinäkään olla koska selkeesti hakee vaan huomiota.

Tänään on sitten ollu vähän rauhallisempaa. Toisaalta ei olla kyllä tehtykkään mitään kun vietin vapaapäivän pakkaamisesta ja Santtu on ollu kalassa koko päivän.

Huomenna ois sitten ohjelmassa kunnon remmilenkki ja katotaan jos sitä vaikka Hallin kanssa menis kahestaan touhuumaan pihalle. Noi on vaan siitä ärsyttäviä, että alottavat hirveen mekkalan jos teen jotain jonkun kanssa vaan kahestaan...Ehkäpä sekin tästä rauhottuu....

Huomiseen siis taas!:)