Heipä hei!

Siitä on toooodella kauan kun olen viimeksi tänne kirjoitellut.

Onneksi mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut vaikka onkin tapahtunut kaikkea!:) Koirille kuuluu oikein hyvää ja Halli on kasvanut jo Acun ohi säkäkorkeudessa. Painoero on nyt onneksi vielä reilu 5 kg...

Everin kanssa ollaan käyty ahkerasti agitreeneissä ja talvella / loppusyksystä sitten möllikisoihin. Myös Halli on aloittanut agiuransa ja ollut nyt treeneissä mukana kolmena kertana.

Alunperin otin Hallin mukaan, että Everillä on häiriötekijä treeneissä ja ajattelin, että tekee Hallille hyvää oppia, että aina ei pääse mukaan tekemään kivaa samaanaikaan vaan pitää odottaa omaa vuoroaan. Ekat treenit menikin sitten niin, että Halli huuti kurkkusuorana seinään köytettynä puolisen tuntia.:) Sitten se hiljeni kun ei saanut huomiota ja tais se ehkä vähän väsähtikin. Everi pysty keskittymään täysin treeneihin vaikka veikka huutikin siinä vieressä.:)

Nythän meillä on sitten edessä muutto Kirkkonummelle ja ensimmäisenä sinne pitääkin sitten rakentaa koira-aitaus. Muuten ei tuu rakentamisesta mitään jos toi kolmikko häärää mukana....

Acu on päässyt nauttimaan sen lempipuuhasta, eli lämmittelystä takan edessä.:) Ilmat ovat nimittäin nyt viilenneet niin nopeasti, että ollaan pidetty tulta joka toinen päivä. Niin ja onhan Acu riekkunut myös IHAN hulluna pallon perässä. Nyt on meinaan metsälenkit jääny aikalailla pois koska siellä on ihan älyttömästi hirvikärpäsiä.. Ei tee yhtään mieli lähteä sinne, joten ollaan sitten touhuttu vaan omalla pihalla.

Nyt takaisin jatkamaan töitä ja päivitän kuvat ja kirjoitukset taas vähän useammin.:)