Helmikuu on alkanut jotenkin masentuneissa merkeissä. Mikään ei oikein hotsita ja miltei kaikki ottaa päähän...

Oma diagnoosi asiaan on se, että "tappelen" joka päivä asiakkaiden kanssa maksamattomista laskuista ja nyt sitten mennään yhden asiakkaan kanssa oikeuteen asti...Ihan syvältä. Summa ei ole kun 4000€ mutta meille iso raha. Onneksi ollaan kuitenkin vahvoilla ja katsotaan nyt kuinka käy.

Oon aloittanu myös työnhaun. Tartten uuden päivätyön kun toinen yrittäjä hoitaa nykyään ajot meidän työmaille. Meijän ei kannata pitää omaa kuorma-autoa kun kulut on todella isot verrattua tuottoon..Olenkin nyt ahkerasti laittanut työhakemuksia ja toivottavasti jostain tärppää!!

Viikonloppuna olisi tarkotus mennä koirien kanssa Nummelan lentokentälle. Siellä on Vihdin Yrittäjien järjestämä koko perheen ulkoilupäivä ja mennään sinne syömään makkaraa! No ehkä vähän myös ulkoilemaan....;) Seuraavana viikonloppuna on Hankiralli ja sinne koirat ei valitettavasti pääse mukaan. Helmikuun lopulla lähetään sitten moikkaamaan Annia ja Villaa Raisioon. En vielä tiedä ketä koirista otan mukaan mutta onneksi tätä valinnanvaraa riittää!