Tänne ei oikeestaan kuulu yhtään mitään...Jotenki tylsä olo.

Koirat on koetellu pinnaa ja mm. viime yö meni valvoessa. En oikein tiiä mikä niillä oli hätänä mutta ulos piti päästä. Ensiksi pyrki Halli n. 2.30 ja sitten Everi n. 4.00. Acu nuoli tassujaan miltei koko yön ja sit mulla meni hermot ravaamiseen ja siirryin sohvalle n. 5.00. Onneksi Eurosportilta alko viime yönä Australian avoimet, joten niitä sitten kattelin. Olin ihan pirtee siihen seittemään asti ja sitten kun Santtu heräs kasin aikaan niin olin niiiiiin kiukkunen...Kiukku onneksi laski tässä päivän mittaan ja illalla meen sitten taas joogaan lepuuttamaan hermoja.:)

Ehkä tää on joku tammikuun masennus. Ei vaan innosta mikään ja ei jaksais oikein tehdä mitään. Tuntuu myös, että koirat on muuttunu jotenkin kuuroiksi. Tännekäsky ei toimi kun kolmannella tai neljännellä kerralla ja sitten pitää jo oikeesti korottaa ääntä. Perhana....Acu tottelee parhaiten. Halli seuraa vaan, että mitä Everi tekee ja sitten tekee oman päätöksensä, että jaksaako tulla luokse vai tekeekö eka nuuskimiskierroksia tai jääkö syömään omaa tai muiden paskaa...:)

Huomenna alkaa Acun treenit ja motivaatio on nolla. Meillä on muuttunu oikeestaan ihan kokonaan treenisysteemit ja nyt en oikein tiiä että mitä tekis...Pitääpä miettiä. Everin agi on menny hyvin ja Hallin tottis alkaa sitten ens kuussa. Sitä odotan kyllä tosi paljon ja kotitreenit on menny tosi hyvin. Oon keskittyny nyt tosi paljon paikallaoloon ja se rupee tuottamaan tulosta!:) Jos vaan tekisin enemmän niin Halli ois jo tosi pro. Ei vaan oo jaksanu.:)

Omista treeneistä sen verran, että ihanaa kun tennis taas alko! Nyt on sitten la ja su pelipäiviä ja sunnuntaisin pääsee pelaamaan oikein 2 tuntia! Taukoa oli ehtiny kertyä tosi monta kuukautta mutta peli sujui silti tosi hyvin. Lihakset kyllä ilmas seuraavana päivänä, että liikunta on jäänyt talven aikana aika vähäksi.:) No hyvä, että pääsee taas tähän normaalirytmiin ja kuntokin kasvaa!!

Kirjoittelen taas kun mieli tästä vähän kohenee!:)