No nyt on sitten arki alkanut ja Uusi Vuosi meni oikein mukavasti. Meillä oli naapuri ja pari kaveria viettämässä iltaa ja koirathat oli ihan onnessaan kun oli taas talo täynnä porukkaa. Everi ja Halli aristeli hieman paukkuja ja ne sitten katselikin niitä ikkunasta. Acu tapansa mukaan jahtasi raketteja ja sekin meni sitten juuri vuodenvaihteen ajaksi sisälle.

Kävin tänään ensimmäistä kertaa Mankkaan murressa. Ruokatoimitus tulee nimittäin vasta torstaina ja eilen illalla syötin koirille viimeset safkat. Ei oo ikinä olla näin tyhjät pakastimet. Pitää huomenna sulattaa ja pestä ainakin toinen. Ostin sieltä mm. naudan eri rustoluita, possun kylkirustoa ja se oli koirien mielestä ihan parasta!:) Hallikin veti se hujauksessa ja Aculla meni ehkä minuutti....Ehdin just antaa Hallille sen luun kun katoin että mitä helvettiä! Acu on jo valmis....Everi (meidän nirso) pisteli ruston myös hyvällä ruokahalulla. Everin inhokki ruuat on poron liha/luumurske. Ekalla kerralle ei suostunut syömään, haistoi vain kuppia mutta kun olin tilannut sitä 5 kg niin pitihän ne syöttää. Toisella kerralla meni sitten jo kaikki mutta ruokailuun meni aikaa about vartti...:) Everi näytti niiiiiin kurjalta kun välillä mulkoili mua ja selkeästi mietti että tää on ihan hirveetä mutta pakko se on syödä kun ei muutakaan saa. Toinen mikä ei ole herkkua on saaristopuhti mutta se sentään menee ilman hirveitä irvistyksiä.

Tänään meillä kävi myös Tiina, Oikun ja Chilin kanssa. Acu rakastu Oikkuun mikä on ihan outo juttu....Chili näytti hammasta kaikille ja viihtyi alkuun hyvin tiiviisti Tiinan jalkojen välissä. Kyllä se siitä sitten rohkaistui ja lopulta kipitteli muiden perässä. Kylläkin aina kun Acu lähti juoksemaan sitä kohti niin sitten rupesi pelottamaan. Acu oli ihan sitä mieltä että Chilissä on jotain vikaa kun ärrää ja näyttää hampaita. Acu yritti haastaa leikkiin mutta kun oli vaan hammasta näkyvillä siirtyi Acu sitten Oikkuun.:) Halli sai pari "iskua" Chililtä ja sekin ihmetteli, että mikä tota mun siskoa oikein vaivaa.:) Vaikka se yritti kuinka nätisti ja varovasti mennä Chilin luo niin vastaanotto oli pippurinen.:)

Keskiviikkona on sitten pentutreffit ja kiva nähdä millaisia muut pennut on! Tiina kehui Hallin käytöstä ja varsinkin sitä, ettei ole lainkaan pidättyväinen.

Ainiin! Ilmoitin Hallin tottistreeneihin ja ne alkaa helmikuun puolessa välissä Hiiden Haukuissa. Kivaa!:)