Noniin! Tänään sitten pistettiin koirat taas kuntoon ja olikin hyvä aika käydä.

Acu oli ihan kiero selästä ja sen olin kyllä huomannut kotonakin. Se oli vaan uutta, että selkä oli peräpäästä niin kipeä, että Acu näytteli hampaitaan ja murisi...:( Anna on kuitenkin ONNEKSI niin tottunut Acuun ja saikun saikun muutaman örinän ja "hammastuksen" jälkeen otettua selän auki. Sitten Acukin rentoutui ja laittoi silmät kiinni.:)

Everi oli ihan jumissa etupäästä ja ei se vielä kuntoon tullut mutta suht koht hyväksi kuitenkin. Nyt sitten tehdään kotona agitreenien jälkeen venytykset ja hyvät lenkit ennen ja jälkeen treenien. Nytkin ollaan tehty semmonen 10-15 min lenkki ennen treenejä mutta nyt kun vautia on jo ruvennut tulemaan agissa niin palautumislenkki pitää myös tehdä.

Sitten oli Hallin vuoro!:) Anna oli ihan ihmeissään, että mikä jättiläinen sieltä oikein saapui!!:) Halli oli muuten oikein hyvässä kunnossa mutta toinen lonkka ei ollut normikunnossa. Sitä nyt sitten seurataan ja seuraava käynti kaikille koirille on 6 vk:n kulutta ja sitten katotaan vaatiiko lonkan hoito jotain "suurempia" toimenpiteitä. Halli satutti koipensa kolmisen viikkoa sitten pihalla ja ontui sen jälkeen hetken. Ontuminen loppui mutta itkeskeli kuitenkin sisällä vielä samana iltana. Kopeloin lonkkaa ja se tuntui erilaiselle mitä toinen. Nyt sitten tosiaan seurataan tilannetta mutta onneksi onnettomuuden jälkeen ei kuitenkaan ole ollut mitään aristelua tms. joten eiköhän se siitä!

Olen niin iloinen, että Kirsi suositteli Annaa meille ja hoito on ollut ihan uskomatonta!:)

Juuri äsken koirat herkutteli taas murren luilla. Voi herkku, että oli hyvää. Hallikin söi ensimmäistä kertaa kaikki naudan rustoista. Normaalisti on jättänyt "kovimman" osan jokseenkin syömättä mutta nyt meni kaikki. Sitten vähän röyhtäiltiin ja nyt maistuu uni.

Huomenna jätän itse pentutreffit väliin kun Acun kanssa pitää ottaa nyt hieronnan jälkeen vähintään 2 pv iisisti ja Everin kanssa mennään agiin mutta vapaana ei siis voida nyt päästää Everiäkään juoksemaan. Tämä tarkoittaa siis sitä, että meidän sohva saattaisi olla mennyttä kalua kun Everi joutuisi jäämään kotiin ilman kunnon lenkkiä. No eipä siinä sen ihmeempää, Santtu lähtee Hallin ja meidän UUDEN VANIN kanssa Keravalle, Hallin veljen luo!:)

Mä sitten yritän pärjätä vanin kanssa illan agitreeneihin ja takaisin....:) Siinä ei ole parhaimmat renkaat ja takavetokun on. No onneksi mulla on takavedon fiilis vielä suht koht tuoreessa muistissa, joten enköhän mä pärjää! IHANAA, ETTÄ ON UUSI AUTO! Tai eihän se nyt uusi ole mutta vm-00 kuitenkin!:)

Palailen taas!