No nyt on lattia suht koht kunnossa.:) Oli muutama takaisku mutta lattia oli onneksi valmis lauantaina ja Sina pääsi tänne yläkertaan koirien kanssa. Pari laattaa puuttuu ja ne laitetaan sitten Santun kanssa tällä viikolla.

Sinalla oli mennyt hyvin koirien kanssa. Halli oli suditellut kakkojen jälkeen ja Acu oli telminyt pallon kanssa. Everi oli hyppinyt päin joten aika perusmeininkiä. Pikkujoulut meni tosi kivasti ja nyt sitten alkaa kunnolla joulun odotus ja valmistelut.:)

Eilen oli Acun patin leikkaus ja Everin lonkka, -kyynär- ja selkäkuvaus sekä Everiltä katottiin myös silmät.

Hain Acun 13.00 kotiin ja Acu oli tosi äkänen Everille ja Hallille. Eihän se tietenkään halunnu näyttää, että on huonossa kunnossa vaan veti sitten pomon roolia ihan kunnolla. Päästin Acun sohvalle nukkumaan kun oli ihan pihalla rauhotuksesta. Se sitten nukkui siinä tunnin verran ja sitten se pissasi alleen.:( Sohva meni pilalle mutta eihän sille mitään voi. Me ollaan kyllä varsinaisia sohvien tehokuluttajia....

Illalla lähdin sitten Everin kanssa Mevettiin kuvauksiin. Oli tosi kiva nähä Everin sisaruksia!! Onnista oli tullut tosi iso jässikkä! Villa ja Daiki oli tosi pikkusia. Everi käyttäyty ihan mallikkaasti ja rauhotusaine tehos siihen ihan supernopeesti. Ajattelin jo että antokohan hoitaja sitä liikaa kun Everi tipahti miltei samantein...Takatilassa oli kyllä varsin hauska näky kun siellä makasi ympäriinsä tajuttomia valkkareita.:)

Jännitin Everin tuloksia ihan älyttömästi! Kuvat lähti kennelliittoon B/B ja 0/1. Katotaan nyt mitä ne siellä sanoo. Oon kyllä tyytyväinen mutta ainahan ne ois voinu olla A/A ja 0/0...Agia päästään kuitenkin jatkamaan ja jatkokurssi alkaa 6.1.10. Selkä ja silmät oli terveet!:)

Tällä viikolla onkin viimeset agitreenit ja Acun treenit. Sitten alkaa joulupaussi ja ensi vuonna sitten suurella innolla jatketaan treenejä. Oon vähän miettiny jos Hallin kanssa miettis tottishommia. Hallilla on älyttömän iso halu tehdä kaikkea ja oppimistapa/kyky muistuttaa enemmän Acua kun Everiä. Halli on siis ollut mulle helpompi kouluttaa mitä Everi.

Ainiin! Teinhän mä tässä myös historiaa! Rekisteröidyin facebookkiin!! Tää on oikeesti iso uutinen, uskokaa tai älkää.:)