Me ollaan muutettu nyt alakertaan evakkoon kun eilen alkoi laminaatin vaihto laattaan yläkerran osalta. Laminaatti on menny tosi huonoon kuntoon tässä parin vuoden aikana ja vaikka värinä on ollut tumma pähkinä niin kyllästyin siihen, että lattia näytti (ja kieltämättä oli) aina törkeen likaselta. Kurasia tassunjälkiä ja muuta kakkaa ympäriinsä. Laminaatti oli myös hankala pitää puhtaana. Siihen oli omat pesuaineet ja tuntu, että vaikka viikottain pesi niin ei se lähtenyt kunnolla puhtaaksi.

Alunperin rempan piti alkaa vasta ens viikolla mutta tekijä olikin vapautunut täksi aamuksi. Revittiin eilen Santun kanssa laminaatit irti ja keskiviikkona tulee laatat. Toivottavasti laatoittajan lupaus pitää, että ruokailutila ja olohuone on asuinkunnossa lauantaina koska meillä on firman pikkujoulut ja Sina on tulossa kaitsemaan koiruuksia.:)

Nyt tosiaan majaillaan täällä alakerrassa ja koirathan oli ihan ihmeissään, että mikäs paikka tää oikein on.:) Acu on käynyt täällä pariin otteeseen (mm. salaa kakalla!!), Everi on käynyt eteisessä ja pari kertaa ilman lupaa tullut puoleen väliin portaita kun olen tullut pesemään pyykkiä. Halli ei ole käynyt kertaakaan ja jouduin kantamaan sen tänne....Ei suostunut millään tulemaan vaikka Acu ja Everikin oli kannustamassa. Juoksi vaan makuuhuoneeseen sängyn alle piiloon. Otin sitten koivesta kiinni ja kiskoin Hallin esille ja sylikyydillä sitten tänne alas. Halli oli täysin vakuuttunut, että tää on ihan kamalan pelottava paikka mutta nyt nukkuu tyytyväisenä pedin päällä.:)

Laittelen remppakuvia kunhan saan piuhaviritykset tänne alakertaan.