Juu, pakkasta piisaa mutta vettä ei....Eli meillä on TAAS porakaivonpumpussa jotain hämminkiä. Ollaan nyt toista päivää ilman vettä ja hermot on niiiiin kireellä. Porakaivofirma teki taas samat temput mitä syksyllä eli eivät vastaa puhelimeen eivätkä soittopyyntöihin. Viimeksi oltiin viikon verran ilman vettä. Nyt en missään tapauksessa aijo suostua samaan...En vaan tiedä mitä tässä pitäs tehä kun porukkaa ei saa kiinni.

Koirille kuuluu hyvää. Acun leikkaus meni hyvin ja haava parani tosi nopeasti! Huomenna otan tikit pois. Hallin kanssa oltiin viime la:na viettämässä koirien pikkujouluja Salmen ulkoilualueella. Hauskaa oli! Laitan kuvia kunhan saan ne taas tänne koneelle....Halli oli oikein reipas ja sehän oli ensimmäinen kerta kun näkee vieraita koiria. Niin no lekurissa ja lenkeillä nyt tietenkin ollaan nähty mutta nyt pääsi siis oikein leikkimään! Suurin osa koirista oli 4kk-1,5v joten nuoria siis.:) Rotuina oli espanjanvesikoiria, mäyräkoiria, portugalinvesikoira, norjan harmaa hirvikoira, kelpieitä ja tietenkin meidän Halli! Halli valitsi parhaaksi kaverikseen heti portugalinvesikoira nartun Nellin. Nellillä oli ikää vähän vajaa 4 kk!:) Se oli myös ainut valkoinen koira Hallin lisäksi ja tuntui, että Halli bongasi sen heti muiden joukosta. Halli osasi leikkiä tosi nätisti, vaikka oli ainakin kolme kertaa isompi!

Käveltiin Salmessa kolmen kilsan lenkki ja sitten mentiin paistamaan makkaraa ja juomaan kuumaa glögiä! Herkkua oli!! Lopuksi jaettiin tietenkin pikkujoululahjat ja jokainen koira sai vuorollaan käydä valitsemassa mieleisen paketin lahjakasasta. Halli valitsi paketin missä oli makkaraa ja luita, Ai herkku!:)

Tulevana sunnuntaina lähdetään Hallin ja Everin kanssa Kaarinaan. Mennään ensiksi äidin luo ja jätetään joulupaketit sinne. Sitten lähdetään Villan ja Annin luokse!!:) Tosi kiva reissu tulossa. Acu joutuu kyllä jäämään kotiin....Veikkaan kyllä että se on ihan tyytyväinen kun saa ottaa rennosti koko päivän ja puuhastella Santun kanssa!

Agitreenit jatkuu 26.12 ja 2.1. Varattiin Jennin kanssa tunnin vuorot Juvanmalmin hallilta ja käydään kattomassa millanen paikka se on. Jatkokurssi alkaa sitten 6.1 ja kestaa maaliskuun loppuun asti. Ostetaan todennäköisesti myös puolen vuoden kortit Hyvinkään halliin missä saa sitten käydä harjoittelemassa niin paljon kun haluaa. Ensi kesänä ollaankin sitten mestareita Everin kanssa!!

Hallille pitäisi myös ruveta keksimään pikkuhiljaa joku harrastus...Toko kyllä kiinnostaa joten pitääpä tässä nyt katsella kursseja jne.

Acun treenit jatkuu tammikuun puolessa välissä ja ensi syksynä mennään sitten kokeeseen. Päätin, että treenataan vielä kevät ottamatta paineita kokeesta ja tunnen olevani itsekin valmiimpi vasta syksyllä.

Tänään kävi muuten poliisit pihallamme! He olivat etsimässä nuorta itsetuhoista tyttöä josta oli tehty havainto vain kilsan päässä meistä. Toivottavasti löytyy, tuollasella pakkasella ei kauaa hengissä pysy ja paleltumia tulee varmasti..:(

No mutta nyt jos taas koettaisin soittaa porafirmaan ja jos sieltä jonkun saan kiinni niin sen on syytä mennä kipin kapin autolle ja nokka kohti Vihtiä!