Heh, Vedin eilen pihalla kunnon lipat!! Nyt on vasen käsi, hartiat, niska, leuka/vasemmat alahampaat ja vasen kankku hirmusen kipeenä...Olin takapihalla potkimassa palloa koirielle ja kappas vaan jalat lähti yhden potkun jälkeen kokonaan alta ja lensin suoraan pyllylleen. Keräsin siinä sitten luitani ja koirat tuli ihmettelemään, että miksi mamma makaa maassa ja valittaa.:) Kipu tuli vasta hetken kuluttua mutta helpotti iltaan mennessä. Aamulla ihmettelin, että oonko jäänyt junan alle vai mikä on kun kaikkia paikkoja kolottaa. Eiköhän se tästä!

Sunnuntaina tehtiin sitten kauan odotettu reissu Kaarinaan, Turkuun ja Raisioon!! Meillä oli niiiiin kiva päivä, että!!:) Acu jäi siis aamulla sohvalle ihmettelemään, että mihin noi valkoset ja mamma oikein lähtee tähän aikaan. Startattiin pihasta 7.30 ja oltiin perillä pikkasen jälkeen 9.00. Halli ja Everi oli kyllä ihan yhtä ihmeissään aikaisesta lähdöstä ja jouduin kantamaan Hallin autoon....Ruokaakaan en antanut niille, ettei tulisi huono olo matkan aikana. Yhden kerran jouduttiin pysähtymään kun Halli rupesi huutamaan kontissa. Ajattelin, että sillä on pisu tai kakka mutta eipä ollut. Onneksi oli sitten hiljaa loppumatkan.:) Everillä ja Hallilla on todellä ärsyttävä tapa, ne ei tee hätää remmissä ennen kun on ihan pakko....

Ensiksi menimme siis äitini luokse ja Halli hyytyi jo siellä. Ajattelin, että mitenköhän se jaksaa vielä lähteä peuhaamaan Villan kanssa. Äitini luona kävi myös veljeni vaimonsa ja vauvansa kanssa. Syötiin ja seurusteltiin kolmisen tuntia ja sitten lähdin ajamaan kohti Raisiota.

Treffattiin Annin ja Villan kanssa pelloilla ja siitähän se riemu sitten alkoi!:) Everi oli ihan onnessaan ja Halli seuraili tilannetta vähän iisimmin. Kyllä Hallinkin vauhti sitten yltyi ja kovasti yritti pysyä Villan ja Everin vauhdissa. Seuraamme liittyi myös belggariuros nimeltä Saku. He olivat isäntänsä kanssa samalla alueella lenkillä ja kyllähän meille seura sopi!:) Saku yritti muutaman kerran nousta Everin selkään ja viimeisellä kerralla onnistuikin ihan kunnolla. Everi ei siitä tykännyt ja ärähti ihan kunnolla. HYVÄ EVERI!:) Villakin joutui muutaman kerran hieman alakynteen mutta Anni sanoi, että tekee sille ihan hyvää kun ei ole tottunut moiseen kohteluun.:) Meijän pojat on vähän mitä on! Halli oli melkein Villan kokoinen ja se todistaa vaan sen, että Hallista tulee oikeesti jättiläinen!! Tehtiin semmonen tunnin lenkki pelloilla ja sitten piti sanoa moi-moit ja lähteä ajelemaan kotia kohti.

Takastulomatka meni hyvin n. 30 km ja sitten alkoi se hirmunen pyry.....Ajettiin sitten loppumatka 60-80km/h ja eteen ei nähnyt mitään. Onneksi koirat nukku koko matkan enkä joutunut pysähtelemään muuta kun sitten Espoossa pariin otteeseen putsaamaan pyyhkijät. Ne jääty älyttömän nopeesti ja sitten ei nähnytkään enään mitään. Kotimatkaan menikin aikaa sitten melkein kolme tuntia....No pääasia, että päästiin ehjin nahoin kotiin ja hauskaa oli!:) Sovittiin jo, että otetaan uusiksi alkuvuodesta kun menen taas moikkaamaan äitiäni.

Nyt ei sitten muuta kun ihanaa ja herkkujen täyteistä Joulua kaikille!!