Koirat on ollu vähän flunssassa, pientä köhää ja puklailua on ollu kaikilla. Tällä viikolla ei kuitenkaan enää niin paljo mitä viime viikolla.

Halli oli yökylässä viime viikonloppuna!:) Se pääsi Tiinan ja lauman luokse kun me oltiin Santun kanssa viihteellä. Acu ja Everi jäi vahtimaan taloa ja isäni tuli sitten käyttämään ne illalla ulkona.

Santtu vei Hallin ja pieni itku oli päässyt kun Halli oli tajunnut, että Santtu lähtee autolle ja hän joutuu sisälle...Halli oli ollut ihan eri koira siellä kun Tiina kertoi niiden seikkailuista. Oltiin Santun kanssa suu auki ja aateltiin, että ei se kyllä meidän Halli ole ollut. No onhan se tietenkin ihan suotavaa ja normaalia, että vieraassa laumassa käyttäytyy alistuvasti yms. mutta voisihan se sitten täällä kotonakin olla alistuvampi...:) Siellä oli ollut Hallilla muiden koirien lisäksi seurana myös kaksi sen siskoa!:) Oli kyllä kiva juttu, että pääsi puuhaamaan niiden kanssa!!

Eilen Halli sai toisen rokotuksensa ja oltiin pitkästä aikaa sen kanssa kahestaan liikenteessä. Teki Hallille kyllä oikein hyvää. Oli se kyllä eilenkin eri koira kun ei ollut Acu ja Everi suojelemassa ja näyttämässä paikkoja! Lekurista lähettiin sitten vielä siskon päiväkotiryhmän kanssa laskemaan pulkkamäkeä! Siinä olikin Hallilla ihmettelemistä kun pieniä taaperoita tuli rapsuttamaan. Hieman aristeli kun kaikki (10) tuli kerrallaan mutta päiväkodin tädit valistivat, että max. kaksi kerrallaan.:) Halli oli niiiiiin nätisti pikkuisten kanssa ja taaperot osasivat olla oikein helliä Hallille. Suurimmalla osalla lapsista oli kotona koira, joten se varmasti auttoi asiaa. Käytiin sitten vielä tekemässä pieni remmilenkki lähistöllä ja sitten suunnattiin kotiin.