Eilen käytiin lekurissa ja diagnoosi oli keuhkoputkentulehdus. Voi pientä, se on aika surkeena. Kuumetta oli ja rauhaset oli turvonnu. Hoitajat otti keuhkokuvat, itseasiassa kolme kertaa kun masiinassa oli jotain häikkää.:) Ekalla kerralla Halli aloitti hirmusen itkun röntgenhuoneesta, ei ollut kuulemma pitänyt ajatuksesta, että hänet pistetään kyljelleen.:). Viiden minuutin välein hoitaja kävi sitten hakemasa Hallin uudestaan ja kaksi muuta kertaa menikin sitten ilman itkua ja Halli oli ollut tosi reipas.

Johannan kanssa sitten analysoitiin kuvat ja saatiin antibioottikuuri. Johanna kysyi myös, että mitä Halli oli syönyt eilen. Vatsalaukussa näkyi "varjoainetta" ja hetken kun mietin niin muistin, että Halli oli käynyt popsimassa sementtiä....Se sitten näkyi kuvissa valkoisena höhmänä mahassa.

Hoitoohjeiksi antibiootin ohella aloitetaan tänään höyryhengitys.:) Saas nähä miten Halli suhtautuu kun sujahdetaan yhdessä pyyhkeen alle hengittelemään kattilasta höyryjä.:)

Everin koipeen sain myös antibiootin ja ONNEKSI se on taas melkein umpeutunut!

Everi oli Acun kanssa himassa kahdestaan n. parisen tuntia ennen kun Santtu ehti duunista kotiin. Sillä välin oli Everi sitten syönyt meidän sohvan.....Tuli Santtua vastaan ovelle täytepallero suussa. Santtu oli sanonu ruman sanan ja täytepala oli tipahtanu, samoin kun korvat ja häntä oli mennyt koipien väliin. TOSI ärsyttävä murkku-ukkeli.....Onneksi ei ollut se meidän parempi sohva vaan siskolta tullut, mutta kuitenkin.

Tänään otetaan sitten koirien kanssa tosi iisisti. Halli pääsee pihalle tekemään vaan hädän ja isommat käytän sitten rauhallisella remmilenkillä metässä. Illalla meen Acun kanssa treeneihin ja katotaan miten ilmaisu on edennyt!:)