Kävin tänään hammaslääkärissä ja JEE ei yhtään reikää.:) Otin Everin mukaan kirkonkylälle, kun en voi jättää koko konkkaronkkaa vielä keskenään...

Lenkki meni oikein mukavasti. Osuttiin sopivasti siihen aikaan, kun lapset pääsi koulusta pois! Oli siis kymmenittäin pyöräilijöitä ja mopoilijoita. Everi ei ollut moksiskaan! Yksi koira nähtiin, mutta sekään ei tullut meitä vastaan. Omistaja kiskoi sen takaisin pihaan kun oli aikamoinen räyhätapaus. Rotu tais olla joku pinseri.:) Pihasta sitten kilju ja räyhäs Everille ja Everi nosti taas leijonanharjan pystyyn.:) Sillä on kyllä selkeästi pientä mörköilyä havaittavissa!

Kotona oli hyvin rauhallista kun tultiin. Halli oli nukkumassa keittiössä ja Acu istu keittiön pöydällä. Ihan normisetti siis!:)

Huomenna lähetään Everin ja Hallin kanssa kattomaan Tinttiä Järvenperään. Tintti ja Joni sai vauvan tossa pari viikkoa sitten ja Tintti lupautu lähtemään lenkille meijän kanssa. Käydään myös Kirsin luona hakemassa niitä rasvoja Everin koipiin. Nyt ihottuma on levinny myös toiseen jalkaan. Voi pylly mä sanon!!

Tänään Halli karkas ekaa kertaa.. Acu ja Everi kävi metässä (ei kylläkään luvan kanssa!) ja Hallihan paineli perään. Muut tuli kyllä käskystä takas mutta Halli jäi ilmeisesti haaveilemaan jotain sinne ja tuli sitten kymmenen minsan kuluttua. Huutelin pari kertaa sitä ja kun ei kuulunut niin menin sisälle antamaan isoille safkat ja vähän siivoilin. Kävin sitten kurkkaamassa parvekkeelle ja sinnehän Halli oli ilmestyny Acun lelu mukanaan...

Oli se sitten vähän paniikissa, että hä nää on jo syömässä APUA!! Pitää vaan vahvistaa luoksetuloa ettei karkailu tuu tavaksi. Halli ei ole kyllä yhtä kuuliainen kun Everi oli pentuna. Everi oppi varmaan viikossa ei-mene- käskyn, mutta Halli ei oikein ota kuuleviin korviin koko hommaa.

Meillä olis muuten lauantaiksi tarjolla koiravahdin paikka!:) Vapaaehtoset saa ottaa yhteyttä! Ollaan menossa Vihdin Yrittäjien kemuihin 17.00-21.00. Isääni enkä Helenaa voi pyytää, kun ei ne osaa olla tän kolmikon kanssa..Acun ja Everin kanssa ne on menny ok, mutta kun mullakin on jo tekemistä Hallin ja Everin painiotteluiden kanssa niin tiedän, ettei ne pärjäisi.

Toinen vaihtoehto ois sit se, että Everin sais jonnekin hoitoon..Vapaaehtoiset saa ilmottautua siihenkin!:)

Nämähän koskevat siis tietenkin vaan tuttuja!:)