Hallin leikkaus meni oikein mukavasti ja Tiina kiikutti hyvin pökkeröisen palleron takaisin kotiin kasin jälkeen.

Halli nukkui tyytyväisenä parisen tuntia ja sitten Santtu käytti sen ulkona. Hätä tuli ja sitten mentiin sänkyyn kattomaan telkkua. Otin Hallille pedin sängyn viereen, jotta voisin helpommin vahtia sitä ja ettei Acu ja Everi pääse nuolemaan haavaa. No...alku vaikuttu oikein hyvältä ja nukahdinkin ennen kun sarja ehti edes loppua.:) Heräsin sitten 23.15 kun Halli lähti liikenteeseen. Käytiin ulkona mutta mitään ei tullut. Sitten alko itku....Annoin kipulääkkeen puolen yön jälkeen ja itku loppu hetken kuluttua mutta herralla oli niin paljon virtaa ettei se halunnut nukkua!!! Pyrki ulos ja käytiin pihalla n. 30 min välein. Mitään ei tullu ja lopulta en enää lähteny viemään sitä kun aattelin, että se pyrkii ulos vaan kiusallaan..

Kahden aikaan alko sitten ripuli. Ensiksi ulkona tuli kova kakka ja sitten sisälle kymmenkunta ripuliläjää. Veti myös pyllyä pitkin lattioita, joten tässä onkin sitten aamu menny pestessä kämppää. Ulos ei tehnyt mitään mutta kun päästiin sisälle niin johan alko kakka lentää! No ripuli loppu ehkä siinä neljän aikaan ja sitten aattelin, että JES!, pääsen nukkumaan. Olin siirtyny sohvalle jo heti 23 jälkeen kun en halunnu häiritä Santtua ja Acua. Empä sitten päässytkään nukkumaan kun Halli härkki ihan jatkuvasti Everiä, Everillä rupes jo huumori loppumaan mutta Halli ei antanu periksi. Sitten Halli keksi miten kaulurin saa pois päästä.:) Siitä alko sitten seuraava mukava leikki.

Lopulta Halli hyyti about kuuden aikaan aamulla. Olin ottanu Everin sohvalle nukkumaan ja sitten Halli jätti sen rauhaan.

Oli ihan mielenkiintoista kyllä kattella kaikenlaisia dokumentteja ja muita ohjelmia yön yli.:) Onneksi sitä ohjelmaa tuli...muuten ois ollu kyllä vielä pidempi yö!

Nukuttiin sitten semmosen tunnin verran ja sitten Halli ilmoitti, että sillä on nälkä. Meni siis keittiöön istumaan ja haukkumaan. VOI JUMA!

Annoin safkan kasin jälkeen ja hyvin maistu antibioottikin. Ensimmäinen pissa (eilisen illan jälkeen) tuli vasta ruuan jälkeen. Nytkään ei ole pissannut eikä myöskään kakkinut. Virtaa riittää ihan tajuttomasti (onkohan se ihan normaalia...??)ja tupotkin on jo irronnu tikkien päältä. Haava on onneksi siistin näkönen!

Huoh.....Santtu lähti mökille ja lupasi kotiin päästyään päästää mut nukkumaan vähäksi aikaa! IHANAA!:)

Tässä vielä pari kuvaa eilis illalta kun Halli oli niin ihanan rauhallinen!