Tiina kävi äsken hakemassa Hallin rasvanavan leikkaukseen. On kyllä outoa kun pentu ei viipellä täällä talossa....Kumma miten nopeasti siihen on kiintynyt!

Everi on myös ihan ihmeissään, että minne Halli lähti kun ei tullut enää pihalta sisälle. Itseskeli ovella aika kauan. Acu taas otti tilanteen tyypillisen rauhallisesti. Pisti samantein nukkumaan.:) Tiina tuo Hallin takaisin varmaankin kasin aikaan, sitten totuus taas valkenee Aculle!

Halli ja Acu olikin tänään reilu 6 tuntia kahdestaan. Kämppä oli kunnossa, pissalammikoita lukuunottamatta!

Ainiin! Olihan Halli pistellyt poskeensa kannettavan koneen johdon...Santtu ei ollut ilonen!

Jos Everi olisi ollut myös kotona niin olisi saldo ollut kyllä pahempi...Ne peuhaa niiiiiiin kamalasti Hallin kanssa ja sitten samalla tietenkin kaikki kusilammikot leviää pitkin yläkertaa....En oikein tiiä mikä ois hyvä tapa jättää ne yksin kotiin..Portit pidättää kyllä Hallia mutta ei Everiä, se menee hyppäämällä yli.

Everi sai nyt sitten tänään vuosirokotuksen. Mätäpaise puhkesi tossa pari päivää sitten ja antibioottikuurikin on nyt loppu. ONNEKSI!

Meijän ihana eläinlääkäri Johanna oli taas niin otettu kun näki Everin. Se kutsui pari hoitajaa ihastelemaan Everiä kun se on niin poikkeuksellinen valkkari.:) On kyllä kiva kuulla kehuja!! Johanna sanoi myös että Everiähän voisi käyttää jalostukseen, saisi sitten hyvää luonnetta eteenpäin. Samalla muisti kuitenkin, että ei se taidakkaan onnistua..:) Oon kyllä samaa mieltä Johannan kanssa, että Everi olisi muuten ollut oikein varteenotettava sulho!!

No me vietetään nyt pari tuntia laatuaikaa vanhempien koirien kanssa ja sitten pissamaakari palaa taas kotiin!:)