Everiltä otettiin viime viikolla (ke:na)kolme koepalaa kintereistä ja onhan siitäkin taas soppa syntynyt....

Lauantaina irtosi siis siellä luonnetestissä yksi tikki. Ajettiin sieltä sitten Aistin päivystykseen ja uutta tikkiä ei laitettu. Toisaalta ihan jees, koska sitten Everi olisi taas pitänyt rauhoittaa.

Sunnuntaina lähti sitten toisesta jalasta tikki kun Everi kalus jalkaansa. Olen yrittänyt vahtia sitä joka minuutti mutta sillä välin kun kävin vessassa niin oli sitten järsinyt sen irti.. Koipi ja sohva oli taas ihan veressä.

Nyt on sitten pari päivää tullut mätää niistä haavoista ja soitinkin ma:na Taikatassuun ja he olivat sitä mieltä, että hoidetaan paikat nyt avohaavoina. Sain Tiinalta vielä lisäohjeita haavanhoitoon ja nyt näyttää ehkä vähän paremmalle....Mätää/mömmöä kyllä erittyy mutta haavat on onneksi umpeutuneet.

Illalla mennään agiin ja sidon siksi aikaa koivet. Sielä kun päästään niin mennään suoraan huuhtelemaan paikat.

Tikit pitäisi poistaa lauantaina ja silloin saan myös testitulokset. Toivon oikeesti niiiiiiiin paljon, että sieltä olisi jotain löytynyt, ettei tämänkin rumba olisi ollut ihan turha.

Everi on tosi turhautunut kun, ei pääse lenkille Hallin ja Acun kanssa ja kun pääsee pihalle niin heti pitäisi vaan tehdä hätä ja mennä takas sisälle (ja useimmiten vielä suihkun kautta)....

Tänään Everi sitten otti hatkat. Päästin kaikki kolme ulos, kun Halli heräs päikkäreiltä ja ite kiirehdin vessaan. Olin siellä vajaan minuutin ja sillä välin Everi ja Halli oli karannu! VOI PERSE!! Acu istu terassilla ja katteli mua siihen malliin, että hei ne lähti mut huomaatsä mä jäin tähän!!:) Olin kyllä ylpee Acusta, ettei ollu lähteny valkosten humputuksiin.

Everi on "karannu" pari kertaa aikasemminkin, mutta siinä on aina käynyt niin, että Acu on saanu hajun metästä ja lähteny haukkumaan sinne ja Everi on kipittäny perässä. Molemmat on tullu takas, mutta on kyllä saanu muutamia kertoja huudella.

Tää oli siis eka kerta kun Everi lähti yksin. Ei varmasti minkään hajun perään vaan ihan kiusallaan. Otti myös aika rankasti päähän, että Halli oli mennyt myös.

Odottelin sitten 10 min verran pihalla ja huutelin ja sitten rupesin jo oikeesti huolestumaan...Ei risahdustakaan mistään. Pistin sitten ulkovaatteet päälle ja lähettiin Acun kanssa mettään. Acu ei saanu mitään hajua, joten rupesin arvelemaan, että kaksikko on lähtenyt tietä pitkin naapurin tontille. Sit mulla vaan napsahti ja aattelin, että olkoot siellä... Viihdytin sitten Acua ja se nautti kun sai mun huomion kokonaan itelleen.:) Siinä sitten jo ehdin rauhottuakin sen verran, että aattelin että käyn pukemassa etsintäliivit Aculle ja lähetään ottamaan jälkeä tieltä.

Sitten isäni soitti ja sano, että kaksikko oli kuulemma tullu istumaan niiden oven eteen!!!! Voi juma...fiksuja koiria kun tiesivät, että kotiin ei oo tulemista jos karkaa noin...

Nyt ne onkin sitten terästetyllä perushuomioimattomuudella ja kunhan noi Everin kintut vaan kuntoutuu niin sitten loppuu hoitohuomiointikin...