Everihän on nyt ollut jo kohta neljättä viikkoa antibioottikuurilla. Viime viikolla saatiin vielä kahden viikon jatko kuurin kun kintereissä oleva bakteeritulehdus ei ollut helpottanut. On kyllä sitkeä tulehdus...

Eilen oli sitten vuorossa pallinpoisto ja kauhukseni huomasin, että kintereet oli TAAS vuotavat....Everi ei siis ole nuollut niitä ja en vaan käsitä miten ne on jälleen ottanu takapakkia.....No vein sitten Everin aamulla lekuriin ja hoitajan kanssa tutkittiin kintereitä, että onko ne niin pahat ettei voida suorittaa leikkausta. Lääkäri tule paikalle vasta parin tunnin kuluttua, joten lupasivat soittaa jos Everi pitää hakea jo ennen leikkausta pois. Soitto tuli vasta iltapäivällä, joten tiesin, että leikkaus oli ainakin tehty!:) Kuuntelin kun "joku" koira huusi täyttä kurkkua taustalla ja jotenkin aavistelin, että se on Everi..No sehän se oli. Hirmunen ikävä kotiin.:) Jouduin ottamaan Acun mukaan hakureissulle ja jouduttiin vielä menemään isäni autolla, jossa ei siis ole mitään koirahäkkejä/verkkoja. Mietin, että miten tulen selviämään reissusta ja ihme se kyllä olikin. Siitä hieman tuonnempana lisää.

Leikkaus oli siis sujunut oikein hyvin ja piilokives löytyi vatsaontelosta. Lekuri oli antanut mulle hintahaarukan leikkauksesta ja se meni 20€ alle sen!!:)

Lähdin sitten kuskaamaan Everiä autolle ja olihan aikamoinen yllätys kun avasin kontin niin Acu oli hampaat irvessä, karvat pystyssä ja räyhä päällä. Ei siis päästänyt Everiä autoon..Voi perse....Käänsin sitten Everin ympäri ja annoin Acun haistaa sen pyllyä ja sitten se tajusi kuka on kyseessä! Kauluri ja Everin olemus olivat ilmeisesti niin kaukana tutusta, että Acu hämmentyi. Otin Acun kontista takapenkille ja nostin Everin konttiin. Matka kotiin alkoi oikein lupaavasti.:)

Päästiin ajamaan parisen kilometriä kun rupesin haistelemaan...Kontista tuli paskan haju. Everi olikin sitten vääntänyt kunnon tortut konttiin ja meinasin laatata koko loppumatkan. Oltiin varmaan hupaisa näky kun myös Acu työnsi päänsä kuskin ikkunasta ulos ja kontista näkyi nuokkuva hahmo. Everi ei meinaan jaksanut pitää päätään ylhäällä, joten näytti että se on päätön koira...:( Asennoiduin, että kotiinpäästyäni pääsen paskanpesuhommiin. Näin jo kauhukuvat, että leikkaushaava on ihan likainen ja en saa sitä putsattua ja se tulehtuu...

Kun pääsin kotipihaan nousi Everi kontissa istumaan ja näky ei ollut kiva. Se oli "haukannut" kaulurillaan paskakasaa ja sitä itseään valui kaulurin ulko- ja sisäpuolella. Ei muuta kun koira äkkiä ulos autosta ja kauluri pois. Muuten Everi oli suht koht puhdas. Jouduin pesemään vain tassut! Jätin sitten kontin oven auki tuulettumaan, koska haju oli aivan järkyttävä....Onneksi olin ottanut alustaksi vanhan lakanan (kuolaamisen takia!!), joten itse kontti kärsi vain hajuhaitasta.:)

Eilen piti olla myös treenit Acun kanssa, mutta jouduin jättämään ne väliin kun Acu oli ihan stressaantunut ja kulki himassa kyyryssä ja näytti Everille hammasta aina kun se tuli lähelle kaulurinsa kanssa. Toinen syy oli se, että oon ite ollut tosi kipee viime viikosta lähtien. Viime viikolla oli kurkku kipeä ja kuumetta ja samaan aikaan alkoi myös mystinen huimaus. Eilen huimaus meni sitten jo niin pahaksi, etten päässyt kävelemään ilman Santun apua, joten autolla ajamisesta ei olisi tullut mitään. Kävin sitten tänään lekurissa ja sain lähetteen neurologille. Mulla oli ongelmia suorittaa niitä sormellanenään-koskemistestejä yms. juttuja. Myös pupilleissa oli kuulemma jotain häikkää. Olo on nytkin TOSI surkea. Huippaa ja pääkipu on aika sietämätön. Tilannetta ei helpota ollenkaan se, että nukuin viime yönä tasan kaksi tuntia kun Everi itki koko yön. No perjantai-iltana on neurologille aika joten eiköhän silloin selviä mikä mulla oikein on.

Laitan Everistä kuvia vähän myöhemmin!