No nyt on tikit poistettu Everiltä! Ihanaa, pääsee taas sänkyyn nukkumaan!

Otin Hallin mukaan autoajelulle, kun Acu anto sille taas hatkat...En viittiny jättää niitä ihan vielä kahestaan kotiin. Halli meni aamuyöllä härkkimään Acua, kun se nukkui omalla paikalla. Acu varotti murinalla kolme kertaa, mutta Halli ei uskonut..Sitten tuli kunnon ärähdys ja Halli tyhjensi anaalirauhasensa ja huuti keittiössä miltei pari minuuttia...:) No Acu oli ainakin levänneen näkönen, kun tultiin lekurista himaan. Hyvä, että oli saanu nukuttua kunnolla!

Automatkat meni oikein mukavasti. Halli ei ole oksentanut vielä kertaakaan! Oltiin lekurissa reilu puolituntia ajoissa, joten tehtiin sitten 25 min lenkki Klaukkalacityssä.:) Tämä oli siis Hallin ensimmäinen remmilenkki, pisteitä herra sai 10+!:) Pannanlaitto ja liikkeelle lähtö sai tärykalvoni koetukselle, kun Halli oli aivan varma, että se kuolee..No kun liikkeelle sitten päästiin niin matka meni oikein joutuisasti ja hyvin. Puolessa välissä matkaa vasta tajusin, että olin valinnut melko pitkän lenkin ja pelkäsin, että Halli hyytyy. Ei pelkoakaan moisesta! Hurja ukko se kyllä on.:)

Nähtiin matkalla mopoja, skoottereita, autoa (oli vielä aamuruuhka, JEE!), ihmisiä, ajettava ruoholeikkuri, pyöräilijöitä ja rollaattorimummo joka jäi rapsuttelemaan. Kumpikaan koirista ei kiinnittänyt em. juttuihin mitään huomiota. Mummo sai Everiltä pusut ja Hallikin meni tosi reippaasti moikkaamaan.

Huomenna on Hallin ensimmäinen päivä yksin kotona. Lähetään treeneihin Acun ja Everin kanssa. Kirjoittelen taas.:)