Eipä saanut Everi vuosirokotusta vaan synttärilahjaksi uuden antibioottikuurin...Perhana! Toiseen haavaan on tosiaan ilmestynyt mätäpaise, mutta onneksi se näyttää jo paremmalle. Muutkin "ongelmat" ratkesivat lekurilla ja eipä siis muuta kun eteenpäin.:)

Etsiskelin tänään Everille agilitykursseja mutta en löytänyt mitään varteenotettavaa. Suurin osa oli eri järjestöjen/kerhojen järjästämiä ja en nyt ihan heti haluaisi sitoutua mihinkään...Yksityistunteja ei mun lompakko kestä! 35,00-55,00€/h on mun mielestä liikaa...:) Otin yhteyttä Nummelassa toimivaan kerhoon ja heillä on keväällä alkamassa alkeiskurssi. Sinne voisin sitten  ehkä ilmottautua jos se vaan sopii mun kalenteriin. Maanantaisin on jooga, tiistait menee Acun treeneissä, ke:na on sali ja la ja su on tennis. Hmmmmhmm...No onhan siinä vielä to ja pe vapaa.:)

Hallille kuuluu myös hyvää!:) Sille on tullut reilu 2 kg painoa lisää vajaassa viikossa!HUI! Ollaan annettu sille lempinimeksi lihis.:) Tiina nauro sille jostain syystä..;) Oon antanu sille vaan kolme kertaa päivässä safkan kun sopii paremmin meijän rytmiin ja tänään se sai ensimmäisen raaka-aterian. Katotaan meneekö maha ihan sekasi kuten Everillä silloin pentuna. Tarkotus ois nyt sitten pikku hiljaa jättää nappulat pois. Hallin kakka haisee AIVAN järkyttävälle....En muistanutkaan miten ällö haju löysällä pentukakalla voikaan olla...

Halli ja Everi on varsinainen parivaljakko. Onneksi Everikin rupeaa jo vähän tarttumaan Halliin...Hallin hauskin leikki on paini Everin kanssa. Siitä lähtee aikamoinen mekkala kun se vinkuu, kiljuu ja pitää muutenkin ihmeellistä ääntä. Hyvin kyllä kuulee kun Hallilla rupeaa menemään yli kun ääni muuttuu kunnon ärinäksi. Silloin olen aina puuttunut asiaan ja hyvin on tilanne rauhottunu. Kohta en kyllä anna niiden enää telmiä yhtään sisällä, ettei tule liian tavaksi.

Halli osaa jo istua käskystä, tulla luokse ja odottaa.:) Tosi fiksu kaveri! Nukkuu myös pitkät yöunet eli jos n.23.00 käytetään ulkona niin herää sitten siinä 4.30-5.30. Viime yönä olin nukkunut niin sikeästi etten ollut herännyt kun Halli oli lähtenyt liikenteeseen. 6.30 säpsähdin ja lähdin kiirehtimään ovelle. En muistanut olla varovainen ja astuin kylmään kuseen....ei kivaa! Halli oli myös tehny kakat. Ensimmäinen kerta siis kun oli yön aikana tehnyt ison hädän sisälle. Pari pissaa on silloin tällöin ollut, mutta ei niitäkään joka yö.

Pissa ja kakka jutuista on hyvä siirtyä ruoka-aiheeseen! Ruoka-aika siis lähenee, joten palailen taas!