No nyt on taas lomailtu ja huomenna olisi tarkotus suunnata jälleen mökille.:) Laittelen sieltä käsin sitten kuvia ja lisää kirjotuksia (jos mokkula on tarpeeksi nopea mun hermoille....)

Viime to:na lähettiin ralliin ja oli TOSI kiva reissu!!:) Ihanaa oli olla Santun kanssa ihan kahestaan liikenteessä tai no olihan siellä tuhansia muita mutta ei meidän koiria!:) Saatiin onneksi peruutuspaikka Jämsän hotellista niin ei sitten tarvinnut nukkua autossa. Ollaan molemmat oltu selkävammaisia, joten sänky oli oikein positiivinen yllätys.

Koirat oli suht ok täällä kotona. Olivat totelleet paremmin ku muutama kuukausi sitten, mutta Everi oli syönyt sohvaa, Acun pedin ja hyttysverho oli lyhentynyt entisestään....Acu oli ottanut uuden paikan itselleen ja oli kuulemma aina ollut keittiön ruokapöydällä istumassa tai makaamassa kun Helena tai isi oli tullut käyttämään poikia ulkona. Everi oli maannut sohvalla ja siitä isi oli päätellyt että se on ollut nimenomaan Everi joka on saanut tuhoja aikaiseksi. Nyt on onneksi meno rauhoittunut ja kun tultiin kotiin niin ei ole enää sohvaa tms. syöty. Acu kyllä edelleenkin istuu keittiön pöydällä mutta minkäs sille mahtaa.

Parin viikon kulutta alkaakin sitten pelastuskoiratreenit ja pääsee taas näkemään kavereita. Saa nähä ketä ilmaantuu treeneihin viime keväisen "episodin" takia.:)