Mä vihaan ikkunanpesua aikalailla ja ajattelinkin kysyä tarjouksia mitä maksaisi jos siivouspalvelu tulisi pesemään ikkunamme. Meillä oli viime vuonna pesijä ja hän veloitti muistaakseni 35€/h + alv. En ollut kyllä kovin tyytyväinen kun tulin kotiin, koska ikkunoita ei oltu pesty ulkopuolelta ja sieltähän ne on tietenkin paskaisimmat...No soitin sitten firmaan ja kysyin, että miksi ikkunoita ei oltu pesty kuten oli sovittu ja sain vastaukseksi seuraavan: siivooja oli luullut, että ikkunoissamme olevat ristikot ovat kiinni ikkunoissa ja näin ollen jättänyt ne pesemättä. Sopimuksessa ei oltu mainittu mitään "vaikeammista" kohteista...No annoin asian sitten olla ja ikkunat jäi sitten pesemättä.:)

Nyt ikkunoita ei ole siis pesty muuton jälkeen kertaakaan ulkopuolelta ja aurinkoisella ilmalla tuntuu, ettei täältä näe kohta ulos...:) Laitoin tarjouspyynnön menemään kuuteen eri yritykseen ja olen saanut nyt vastauksen kahdelta. Toisen henkilön puheesta en meinannut saada mitään selkoa, kun puhui niin huonoa suomea....Sen verran sain selkoa, että hän halusi tulla ensiksi paikan päälle katsomaan kohdetta! No itse en ymmärrä minkä takia...Laitoin kaikista ikkunoista mitat ja määrän tarjouspyyntöön ja selostin, ettei ole mitään "vaikeita" kohteita. Ilmoitin, että voidaan antaa asian olla, koska en jostain syystä halua ketään niin epäilyttävän kuuloista mieshenkilöä tänne taloon katselemaan ikkunoita...Olenko hirveä..?? Toivottavasti en.:)

No toisen firman mies puhui ihan selkeää suomea, mutta kun kuulin hänen tarjouksen meinasin revetä nauruun. Olin kyllä aluksi niin järkyttynyt, että olin vain hiljaa puhelimessa ja sitten hän kysyi, että miltäs tarjous kuulostaa. Meillä on siis kahdeksantoista ikkunaa (tuuletusikkunat ja parvekkeen ikkunat mukaan laskettuna. Ns. isoja ikkunoita on 10 kpl. Hän arvioi tuntityömääräksi 10 TUNTIA!!!! Veloitus olisi ollut 35€/h + alv + jonkin sortin kilometrikorvaus, koska olemme niiiiiiiiin kaukana Espoosta. Voi jumankikkeli!!! No ilmoitin, sitten kohteliaasti, että palaan asiaan tarvittaessa, kun olen saanut tarjoukset muilta yrityksiltä.

Jos joku ihan oikeasti saa 10 tuntia menemään meidän ikkunoiden pesuun niin sitten on kyllä vikaa tekijässä. Arvioitiin Santun kanssa, että jos kimpassa pesemme ikkunat niin ihan max. menee se 3 h.

Jännityksellä odotan muiden yritysten tarjouksia!

Ainiin! Huomenna lähetään risteilylle!JEE!