No nyt meni mulla kyllä IHAN yli...

Tämä meidän kulmakunnan hullu oli sitten eilen yrittäny ajaa isin naisystävän yli autolla!

Helena oli ollut hakemassa postia ja tää ukko oli sattunu samaan aikaan autolla paikalle ja oli sitten pistäny kaasun pohjaan ja Helena oli hypänny ojaan turvaan. Ukko oli huutanu ikkunasta jotain "väärä paikka" huutoja...

Siis tää ukko on oikeesti ihan hullu. Sillon kun rakennettiin tänne ja jouduttiin parantamaan tota ajotietä ni kaikki sai hirveät haukut ja solvaukset päälleen. Ukko kävi kaivurin kimppuun lapiolla ja heitteli ohiajavia autoja kivillä. Aina tehtiin poliisille ilmotus ja poliisit kävikin muutaman kerran paikan päällä selvittämässä asioita, mutta mitäs tollaselle voi tehä. Putkaan yöx ja seuraavana päivänä meno on samanlaista.

Ukolla oli vielä viime kesänä koira joka kävi ihmisten päälle ja en siis oo ikinä päässy esim. lenkille koirien kanssa tonne Vihdintien suuntaan, koska oikeesti pelkään sitä miestä. No koira on tainnu kuupahtaa talven aikana, koska sitä ei oo enää näkyny, mutta eipä se paljoa lohduta, kun ukko on kuitenkin olemassa.

Santtu ja isäni on sanoneet, ettei se naisille mitään tee, mutta Helenalle meinasi kuitenkin käydä huonosti...

Ite oon nähnyt sen vaan pari kertaa ja sillon se on yleensä ite tullu seisoo keskelle ajorataa tai sitten jos se on ollu autolla liikenteessä ni ei oo suostunu siirtymään vaan oon sitten ite kiltisti peruutellu edestä pois...

Isi ja Helena kävi tänään tekee rikosilmotuksen ja hyvä niin. Itelleni nousi hirveät kauhukuvat mieleen kun mulla oli tänään tarkotus lainata Santun pyörää ja lähteä sillä illan suunnitusharjotuksiin, mutta jos ukko sattuu tulemaan autolla vastaan ni mähän kaadun sen pyörän kanssa...:( En siis uskalla lähteä muuta ku autolla...Tosi inhottavaa, että yksi ihminen voi rajottaa omaa elämää niiiin paljon. Muiden alueen asukkaiden kanssa ukko tulee ihan jees juttuun. Autokorjaamon mies on sen kanssa oikein hyvää pataa ja muut saa kyllä kulkea vapaasti sienessä ja marjassa ja ihan vaan ajoradalla paitsi me ja meijän naapuri....Ukko on tainnu katkeroitua kun sen veli myi meille ja naapureille nää maat..Toisaalta maat on ostettu jo 80-luvulla joten taitaa olla aika pitkävihasta sorttia!

No pitää taas kertoa jotain positiivistakin! Kävin eilen kattomassa Riikan ja Ollin poikaa. VOI VIDE, että oli söpö!:) Ei ihan niin söpö kuitenkaan, että vauvakuume ois iskeny. ;)

Tänään ois salitreenit ja illalla tosiaan yhteistreenit, joiden aiheena on suunnistus. Koirat jääkin sitten Santun kanssa kotiin.