Eilen kotona järjestettyjen treenien takia Santun pinna joutu aika koville! Acu ja Everihän joutuivat olemaan sisällä treenien ajan ja tiesin, että varsinkin Everi rupeaa pitämään ääntä. Kyllä Acukin oli kuulemma vinkunut, mutta Everi oli pitänyt pahempaa ääntä. Acu seuraili meijän treenejä makkarin ikkunasta ja tasaisin väliajoin näkyi myös Everin pää ikkunassa.:) Kun treenit olivat ohi ja Acu oli suorittanut oman osuutensa muut sanoivatkin, että onhan se helppo tulla vetämään hyvä suoritus, kun on ensin kattonut ikkunasta muiden virheet.:)

Kävin välillä treenien tauoilla sisällä hakemassa hanskoja yms. lämmikettä ja Santun ilme kertoi kaiken! Santtu oli ihan kypsä!! Voi raukkaa...Everin meluamiseen ei ollut auttanut huomioimattomuus eikä kiellot. Huuto oli sitten yltynyt aika mahdottomaksi kun hain Acun ulos ja Santtu oli sitten istunut olkkarin sohvalla sormet korvissa!:) No ei sais kyllä hymyillä, mutta nyt Santtu ainakin tietää millasta se on treenata täällä päivisin kun Everin joutuu jättämään sisälle. Jos lähdetään Acun kanssa autolla pois kotoa ei ole mitään ongelmaa, mutta jos Everi näkee, että puen Aculle valjaat ja lähdetään purkkien kanssa pihalle, kuuluu Everin ulvonta hyvin myös ulos...En oikein tiiä, mitä tähän pitäs tehä, joten jos on neuvoja niin otan mielellään vastaan!:)

Tulevana sunnuntaina pääsee Santtu Everin kanssa ihan kahdestaan liikenteeseen. Everi osallistuu geenitutkimukseen ja itselläni on tennistreenit, joten Santtu saa lähteä Everin kanssa Tapiolassa järjestettävään tutkimukseen. Lähinnä mietityttää se, että onko Santtu "liian" kova käskyttäjä, kun muita koiria siellä tulee olemaan runsaasti. Täytyy antaa tarkat ohjeet, että miten toimii.:)

Sitten pitää vielä kirjottaa Everin kipu(?) kohtauksista. Eli Everillä on nyt ollut n. kuukauden aikana muutamia kertoja kipukohtauksia jolloin Everi huutaa suoraa huutoa ja sitten kaikki on ohi. Kohtaukset on aina tullut levon aikana riippumatta onko syönyt, ollut lenkillä tms. Eilen illalla tuli taas kohtaus ja se oli todella paha. Säihkähdin todella pahasti, kun Everi kesken unien heräsi ja rupesi huutamaan. Everi menee aina hämilleen kohtauksesta ja nousee tietenkin ylös. Mitään ontumista tms. ei ole ollut, joten mitään selkeätä syytä kipuiluun ei ole.

Juttelin Riikan kanssa ja kyselin hänen oman koiransa kokemista kasvukivuista. Hän epäili, että jotain löysyyttä saatta olla nivelissä ja koska kipu on nopea ja ohimenevä. On mahdollista myös se, että jotain on muljahtanut (esim. lihas). Riikka sanoi, että on hyvä tutkia Everin liikkuvuus ja lihasten lämpötila liikunnan jälkeen. Otin sitten koirat sisälle, kun olivat pari tuntia juosseet pihalla. Tutkin molemmat ja Everillä en havainnut mitään lämpöisyyttä lihaksissa ja myös liikkuvuus toimi ok. Aculla oli oikealla puolella (takapää) lämpöä, mutta varmasti jotain jumeja onkin tullut, koska emme ole käyneet Annan luona reiluun kuukauteen.

Annan luona on varattu aika ensi kuun alkuun, eli sitten taas tutkitaan molemmat koiruudet.