Viikonloppu hurahti taas tosi nopeesti ja mulla oli oikein urheilullinen sunnuntai! Lauantaina kävin myös tenniksessä, mutta sunnuntaina menin eka normitreeneihin 10-11 ja sitten vielä pelaamaan nelinpeliä 15-17! Kyllä uni maistu illalla!!:) Sunnuntaina oli myös Tapiolassa geenitutkimus, jonne olin Everin ilmottanu. Se oli siis valkkarihommeleita, joten Aculta oli pääsy kielletty. Tenniksen takia en itse päässyt viemään Everiä, mutta Santtu hoiti homman hyvin.:) Annoin la:na tarkat ohjeet miten siellä toimitaan ja Santtua rupesi jo vähän jännittämään...No ihan turhaan! Everi käyttäyty tosi mallikkaasti ja verinäyte otettiin tosi nopsaan. Siellä oli paljon muitakin koiria, mutta Everi oli istunut Santun vieressä ja ainoastaan pitänyt vinkupiippausta. Muut koirat oli sitten tietenkin yhtyneet siihen ja meteli oli valmis.:) Santtu oli sitten vielä käynyt kaupunkilenkillä siellä Tapiolassa ja Everi oli ollut mieltsin innoissaan, kun pääsi haistelemaan niiiiiiin paljon uusia hajuja. Remmikäytös sai melkein täyden kympin. Miinusta tuli siitä, että Everi oli sinkoillut, mutta ei siis vetänyt.:)

Tässä vaiheessa vielä iso kiitos Riikalle ja Ollille kun lainasitte meille teijän autoa sunnuntaiksi!!! Ilman teijän apua ois menot jääny hoitamatta! Everi ei muuten voinut ollenkaan pahoin pösössä!!:)

Tänään kävin lekurissa uusimassa reseptejä ja hakemassa lähetteitä. Oli kyllä taas niin paskaa palvelua tossa meijän työterveyslääkärissä, että en kyllä aio enää uusia sopimusta kun se tän vuoden lopussa menee umpeen..Lekuri oli myöhässä ja sitten kehtas ruveta valittamaan mulle, että jos on näin paljon asioita hoidettavana niin pitäs kuulemma aikaa varatessa ilmottaa, että tarttee tupla-ajan...Mulla oli siis neljä reseptin uusimista ja tarkotus oli pyytää lähete allergiasairaalaan ja mammografiaan. Allergiasairaalaan lekuri ei suostunu kirjottamaan lähetettä ja mammoonkin pitkin hampain. Mun ikäsellä rintasyöpä on kuulemma niiiiiin harvinainen. Mitä helvetin väliä sillä on jos itse haluan mennä yksityiselle asemalle tutkimuksiin ja maksaa sen omilla rahoillani. Se on sille lekurille kuitenkin vaan yhden lähtetteen kirjottaminen! En vaan tajuu...

Olin sitten niin kypsä sen lekurikäynnin jälkeen etten edes halunnu mennä ruokakauppaan.:) Systeri oli odottamassa mua parkkiksella ja käytiin firman tilitoimistolla viemässä tositemapit tilinpäätöstä varten. Itse siis olin kuorkilla liikenteessä ja Acu odotteli siellä. Tilitoimiston piha on niin ahdas, että hyvä jos henkilöautolla pääsee sinne, joten onneksi systeri pääsi treffaa ja kyyditsemään mua.:) Systerin nuorimmainen ei ollut suostunut menemään päiväkotiin ennen kun näki mut joten vaihdettiin sitten kuulumiset Fannyn kanssa.:) Huomenna on siskon vanhimman tytön synttärit ja kiitettävät 12-vee tulee täyteen. Kemut pidetään vasta ens viikonloppuna ja koiria ei tietenkään ole kutsuttu.:)

Tänään lähti myös meijän paku huoltoon!!!!!!!!!!JEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!Sen saa kuulemma ens viikolla jo pois ja aattelin, että yritän sitten sopia laskun kanssa jotain maksujärjestelyjä. Hintaa ei kuulemma kerry tossa puljussa kun 2500-3500€ ja pitäs olla vielä sellanen paikka missä varmasti tulee kuntoon.:) Hinuri sitten nouti biilin pihasta ja onneksi on vakuutukset!

Huomenna ei sitten ole treenejä vaan se lupin kokous. Ihan kiva mennä, että näkee taas kaikki jäsenet. Paikkakin vaihtu ja kokous pidetään nyt Espoon keskustassa Kaitaan sijaan, joten ei oo niin pitkä matkakaan!