Olen huomenna järjestysvastuussa hälytreeneistä Ellin kanssa ja jännityksellä odotan miten ne sujuu.:)

Kirjoittelen sitten tarkemmin tapahtumista ja muusta, koska en näin etukäteen viitsi paljastaa salaisuuksiamme!:)

Oon leiponu ja siivoillu hullunlailla ja huomiseksi jää taas ihan riittävästi tekemistä. Onneksi porukka saapuu siinä kahen pintaan, joten ehdin sitä ennen vielä touhuilla. Santtu on ollu iso apu kaikessa, joten kiitokset vaan kullalle!!

Nyt oon taas päässy pelaamaan tennistä myös tähän lauantain aamuryhmään ja oli kyllä taas niiiin hauskaa että!! Treenit voisi nimetä myös naurutunniksi, koska käkätettiin siellä toisillemme ja tietty myös omille mokille niin, että vedet vaan valu silmistä.:) Tennis on siis varsin hauska ja monipuolinen harrastus, suosittelen lämpimästi kaikille!! Nyt on vaan toi toinen säärilihas (?) ihan äly kipee. Venäytin sen viime tiistaina koiratreeneissä ja torstain tennistunnilla se kipeytyi ja nyt tänään se on jo aika surkeessa kunnossa. Huomenna on taas tennis aamusta, joten pitänee miettiä mitä ensiapua rupean siihen antamaan. Tai toisaalta eipä sitä varmaan enää voi ensiavuksi sanoa, kun vahinko sattui jo tosiaan monta päivää sitten.:)

Acu ja Everi on köhässä...Aculla on tosiaan ollut tauti jo ilmeisesti melko kauan päällä ja Everi alotti yskimisen eilen. Kökkö juttu ja jos Acu ei vaikuta pirteämmältä maanantaina ni sitten joudun jättämään tiistain treenit väliin...Nielutulehdusta ja kennelyskää on kuulemma taas liikkeellä ja vaikeatahan sitä on välttää, vaikka asutaankin täällä metsässä. Hitto, että toi Everin yskiminen kuulostaa pahalle...Sitten se vaan itkee ja piippaa miltei jatkuvasti. Taitaa siis olla tosiaan kurja olo!

Pitääpä mennä viimeistelemään lohi ja toinen suolanen piirakka, joten palaan taas huomenna kirjotusten pariin!