Tulee melkein paha mieli kun kirjoitan niin paljon Acusta.:) Toisaalta Acu on tällä hetkellä treenejä ajatellen ykköskoira.

Everi on tosiaan ollut aika pipi. Käytiin maanantaina lekurissa ja saatiin antibioottikuuri. Everillä oli su-ma yönä hengityskatkoksia flunssan takia, mutta nyt on vointi jo parempi. Kuumetta oli 40 astetta lekurissa, mutta Everi oli pirteä kun peipponen.:) Ruoka on maistunut hyvin, joten sen suhteen en ole ollut vielä huolissaan. Tosiaan sen öisen köhimisen ja hengityksen takia varasinkin ajan ja jos yskä ei sunnuntaihin mennessä ole mennyt ohi niin sitten kuvataan hengitystiet.

Everin kanssa ollaan kotona otettu etsintäharjotuksia ja viime viikolla käytin kaveriamme Ilpoa hyödyksi.:) Ilpo oli tulossa tapaamaan Santtua, mutta Santtu ei ollut vielä kotona joten passitin sen sitten maalimieheksi.:) Everin kanssa ollaan siis otettu vasta ihan näitä perusjuttuja ja irrallaan. Ilpo olikin haasteellinen maalimies verrattua Santtuun...Enhän mä muistanu sanoa, että älä puhu koiralle mitään kun se tulee! No Ilpohan höpötteli siellä ja Everi oli vähä että hä?? No hienosti se meni kuitenkin!!:) Odotin, että Everi ottaa katsekontaktin muhun ja sitten hirmuiset kehut ja kipitin luokse, otin purkin ja sitten herkuteltiin.:)

Everi vetää kyllä niin täysillä aina nuo treenit.:) Hyvä mieli tulee, kun näkee sen vilpittömän innostuksen mikä tulee, kun se löytää jonkun. Yleensähän se on Santtu, mutta anyway!:)

Oon aatellu käydä ostamassa myös Everille valjaat, jotta heti alkuun saa eroteltua treenit ja normi remmilenkin. Koko vaan mietityttää mua...ei oo kiva ostaa monia, kun ne maksaa kuitenkin ainakin sen pari kymppiä kpl...

Remmiähän Everi inhoaa melkein yhtä paljon, kun autoa...Remmissä ei tee esim. hätää ja autoon ei suostu menemään, paitsi silloin kun ollaan lähdössä paikasta pois.:) Nyt Everi ei ole oksentanut enää vähään aikaan automatkalla ja kuolauskin on vähentynyt!:)

Huomenna on tarkoitus aloittaa myös Everin kanssa paikallaanolo harjoitukset. Kertoilen taas kuulumisia!!