Hyvää Vuoden 2009 alkua kaikille!:)
Meillä Uuden Vuoden vastaanotto meni oikein mukavasti. Oltiin ihan täällä kotosalla ja naapuri tuli viettämään iltaa meidän kanssa. Tuliaisina hänellä oli 800g hirvenpaistia, kanttarellikastiketta sekä villiriisiä..Niin ja juomaksi hyvää punaviiniä. Myös Acu ja Everi saivat hirvenpaistia ja Acu sai sormenpäällisen punaviiniä.:) Kyllä oli niiin mahtavat pihvit mitkä naapuri paistoi meille että!!!!

Puolen yön aikaan menimme ulos lähettämään raketteja ja muita räiskeitä mitä naapuri toi tullessaan. Acullehan nämäkin kekkerit olivat jo tuttu juttu ja ei reagoinut paukkuihin mitenkään ihmeemmin. Muutaman kerran se haukkui raketin perään terassilta. Everikään ei pelännyt pauketta tai valoja mutta raketin suhinaa se kyllä tuntui hieman arastelevan. Meni terassin pöydän alla ihmettelemään mutta tuli sitten aina Acun ja minun väliin katsomaan kun raketti räjähti taivaalla. Laitoin Everin sisälle kun jäljellä oli isoimmat pommit. Ne räjäytettyämme tulimme sisälle ja Everi oli nukkumassa olohuoneessa, joten enpä usko, että sille ainakaan mitään traumoja jäi.

Tänään käytiin tekemässä kunnon lenkki metsässä kun eilinen meni lepäillessä ja siivoillessa. Koirat nautti suunnattomasti kun pääsivät taas juoksemaan kunnolla. Täältä löytyy kyllä todella hienoja maisemia ja olenkin jo pidemmän aikaa miettinyt, että pitäisi tilata maastokartta tältä meidän alueelta. Pääsisi sitten paremmin suunnistamaan ja etsimään uusia paikkoja. Täällä saa ihailla mm: mäntymetsää, todella korkeita kallioita, soita, hakkuualueita ja pieniä lampia ja ihanan kirkasvetisiä puroja.
Everi kävikin tänään lähemmin tutustumassa yhteen puroon...puron pinnalla oli ohuen ohut jääkerros ja Everi ajatteli, että voihan siitä päältä kävellä. Katselin sitten Santun kanssa Everin menoa ja kyllä se jää kestikin muutaman askeleen verran mutta sitten Everin takapää molskahti veteen..:( penger puron reunalla oli sen verran korkealla, että Santtu joutui kiskomaan Everin puron toiselta puolelta ylös kun näyttti siltä, että kohta koko koira on vedessä. Otettiin sitten suunta kotiin päin kun pakkasta oli kuitenkin yli 10 astetta, ettei rääpäle saa mitään vammoja.

Viikonloppuna mennään käymään Riikalla ja viikonloppuna pitäisi tulla myös Herkkuluulta satsi ruokaa koirille. Nyt olisikin hyvä sauma sulattaa meidän toinen pakastin, kun voisi jättää osan safkoista ulos pakkaseen!! Täytyypä mennä tutkimaan paljonko ruokaa on ja mitä mahtuu arkkupakastimeemme niin saisi sulamaan tuon pienemmän pakastimen.