Tässä onkin nyt pari päivää vierähtänyt Joulusiivouksen merkeissä.
Mä oon niiiiin kypsä ja vielä ois tosi paljon tekemistä! Joulutunnelmaa latistaa myös aivan järkyttävä kusen haju keittiössä....Meillä on siis laattalattia keittiössä ja Everi kusee yleensä keittiöön. Laattojen välissä olevat saumat on ilmeisesti imeneet kusen todella tehokkaasti ja tänään kun ollaan Santun kanssa niitä saumoja jynssätty juuresharjalla, on haju nyt kolminkertaistunu...Voi kiesus mä sanon! Toivottavasti saan hajun jollain konstilla pois ennen huomista. Mun sisko on nimittäin tulossa tekemään jouluruokia ja eipä ole kauhean innostava ajatus kokkailla kusen hajussa...:)

Koirat on ottanu tänään tosi rennosti. Se onkin hyvä, että keräävät voimia Jouluaattoa varten.:)
Silloin lähdetään Santun isovanhempien luo Helsinkiin ja päivällä tullaan sitten kotiin kokkaamaan, syömään ja viettämään aattoiltaa. Tämä onkin ensimmäinen Joulu minkä vietämme ihan kotosalla!!:) Sisko tulee lastensa ja ex-miehensä kanssa ja joukkoomme liittyy myös isäni ja hänen uusi heilansa.
Siinä onkin koirilla ihmettelemistä kun on tupa täynnä ihmisiä. Veikkaan, että Everi hyytyy jo heti kun päästään kotiin mumin ja ukin luota.
Kiva nähdä miten Everin kanssa menee uudessa paikassa. Sinnekin tulee kymmenkunta ihmistä ja kaikki on Everille vieraita naamoja. Meinasin ensin, että olisin käyttänyt sen vielä remmilenkillä keskustassa, mutta veikkaan, että jo pelkässä vierailussa on tarpeeksi käsiteltävää Everin pienelle päälle.
Acuhan on jo vanha konkari näissä Joulukesteissä! Acu on oppinut ottamaan ilon irti kaikesta siitä ylimääräsestä huomiosta mitä sukulaiset antaa sille ja mikäs siinä. Suotakoon se ukolle.:)