Olipas mukava herätä tänä aamuna! Everi ei ollut pissannut sisälle ja yleinen kusen haju oli kadonnut!!
Tänään onkin ollut poikkeuksellisen mukava päivä.:) Menin aamusta siskoni kanssa kauppaan ja sitten tultiin tänne kokkailemaan. Saimme tehtyä joulupöytään (ainakin siis meillä) kuuluvat laatikot ja ne on nyt pakattu jääkaappiin muitten ruokien kanssa odottamaan jouluaattoa.

Tänään kävi myös Lupin (Länsi-Uudenmaan pelastuskoira Ry) Minna tapaamassa meitä. Olen siis aloittanut harrastuksen tänä syksynä ja hän kävi nyt tapaamassa Acua ja Everiä. Todellinen treenaaminen alkaa tammikuussa ja olen valinnut Acun treenikaverikseni.:) Jos yhteistyömme ei toimi niin sitten jatkan Everin kanssa. Uskoni on kuitenkin hyvin vahva ja tahto vieläkin vahvempi, että onnistumme Acun kanssa ja saavutamme tavoitteemme pelastuskoirakkona!! Peukut siis pystyyn.:) Tai no voiko sitä nyt sanoa Acun toiveeksi..., minun siis ainakin!:)
Everin kanssa treenaillaan sitten kotioloissa kaikkea mitä Acun kanssa opimme treeneissä.
Minnalla oli oma pentu mukana. Kyseessä on kiharakarvainen noutaja narttu nimeltään Rilla. Rilla on muutaman viikon Everiä vanhempi oli erittäin vikkelä tapaus! Voin kyllä sanoa, etten ole IKINÄ nähnyt, että koiranpentu juoksee niin kovaa ja ketterästi. Everi ei pysynyt perässä millään ja sekös harmitti...
Sisälle tultuamme ottivat koirat semmoiset kolmen tunnin torkut ja nyt rupeaa ääniä kuulumaan olohuoneesta, joten lähdenpä viemään Herrat ulos.