Heräilin tänään puoli viiden pintaan, kun Everi aloitti rymyämisen sängyn alta pois. Ajattelin sitten, että annanpa koirille ruuan ja käytän ulkona. Acu oli ihan ihmeissään, että mitä mitä, ruokakuppi kolahtaa ja silmät puoliummessa löntysteli keittiöön.:) Käytiin ulkona ja Everi teki kakin ja pissin ulos ja ei ollut yöllä tehnyt sisälle mitään! Jee!
Tultiin sisälle ja ajattelin, että voisin käpertyä takaisin Santun viereen jatkamaan unia tai sitten tehdä jotain hyödyllistä. Menin sitten suihkuun.:) Olin just huuhtelemassa hoitoainetta pois hiuksista, kun kuulin Santun huutavan sängystä, että onko kaikki okei??!! Mä ihmettelin, että hä!? Hihkaisin takaisin, että joo kaikki okei, oon vaan suihkussa! Kesti varmaan kymmenisen sekuntia kunnes Santtu huusi uudestaan: Tähän aikaan!!!??? No sittenhän mä taas blondina tajusin, että saattaahan se vähän ihmetellä mitä teen suihkussa vartin yli viis aamulla ja vielä kun ollaan lomalla.:)
Suihkun jälkeen ei sitten enää väsyttänykkään ja ajattelin kattoa leffan. Raahasin makkarista digiboxin, (meillä on niin näppärä systeemi, että boxi pitää aina kiikuttaa sinne missä kattoo telkkaria...) peiton ja tyynyn ja käperryin ihanan pehmoiseen kylpytakkiin (joululahja Santulta!!) sohvalle ja vedin peiton päälle.:)
Acu kattelin mua siihen malliin että perhanan akka kun tulit tänne makoilemaan ja hän ei pääse enää sohvalle...:)
Acu nukkuu siis yöt yleensä sohvalla mutta meidän ollessa hereillä sillä ei oo asiaa soffalle. Everikin on oppinut jo hyppäämään sohvalle, mutta ei onneksi oo ottanut sitä tavaksi.

Kattelin sitten In her shoes leffan ja pillasin lopussa.:) Tämmönen herkkis kun oon...*punastuu*.

Tänään piti lähteä Everin kanssa klaukkalaan remmilenkille. Meillä asuu ystäväpariskunta siellä ja ne on saaneet syyskuun alussa poikavauvan nimeltä Ossi ja Ossi on siis ihan ihmisvauva.:)
Sovittiin viikonloppuna, että Lissu soittelee aamusta kasin jälkeen kun ovat heränneet, että voidaan startata Everin kanssa sinne päin. Noh...leffa loppu vähän jälkeen kasi ja lähin taas koirien kanssa pihalle. Soittoa ei kuulunut vielä kymmeneenkään mennessä, joten sitten luovutin ja menin Santun viereen nukkumaan.:) Santtu joutu kyllä nousemaan jo 10.30 kun sen isukki tuli hitsauttamaan autoaan meille. Mä jatkoin unia ja koirat sai olla Santun kanssa pihalla touhuumassa. Heräsin sitten 12.20 ja hirmuinen morkkis iski taas......Pitäs saada tää rytmi jotenki kohilleen ennen ku duunit alkaa ens viikolla. Lissukin oli laittanut tekstarin ja nekin olivat nukkuneet. Ossin kanssa oli taas venynyt nukkumaanmeno tosi myöhään ja sovittiinkin, että tavataan loppuviikosta.

Ja ainiin, Acu on ollut aika possu viime päivät! Käy esim. Everin niskaan kiinni jos oon käyttänyt vaan Everin ulkona (eli Acu on siis nukkunu tyytyväisenä pedissään tai yrittänyt ryysiä ulos ilman lupaa ja ennen kun ovi on ehtinyt ees aueta ja on siis joutunut jäämään sisälle...). Acu kyttää ulko-oven kulman takana ja käy sitten körmäyttämässä Everin kun annan Everille luvan mennä sisälle. Perhana vieköön, että ottaa päähän tommonen isottelu!